Friends is natuurlijk één van de meest iconische sitcoms aller tijden. Wie moet nou niet lachen om de flauwe grappen van Chandler, domme acties van Joey en de geweldige nummers van Phoebe? Voor de die-hard fans die alle afleveringen uit hun hoofd kennen, is er nu wel een heel bijzondere vakantieverblijfje in Californië: een friends themed Airbnb!

@Airbnb
@Airbnb

Friends Airbnb

Fans van de serie Friends kunnen zich in deze fantastische Airbnb wanen in een aflevering van hun favoriete serie. Het appartement is geheel ingericht à la Friends style met de verschillende sets als inspiratie. Zo is de woonkamer ingericht als de go-to koffietent Central Park, heeft de slaapkamer de bekende paarse muren van Monica’s appartement en kan je zelfs tafelvoetbal spelen als Joey en Chandler.

@Airbnb
@Airbnb

Hints

Daarnaast zit het appartement vol met hints naar het programma die alleen echte fans zullen herkennen. Daag je best friend uit voor een potje Friends Trivia in dit onwijs gave appartement en bewijs dat jij de grootste fan bent!

@Airbnb
@Airbnb

Beverly Hills

Hoewel Friends zich natuurlijk afspeelt in de Big Apple, staat dit appartementje juist aan de westkust van de VS, namelijk in Beverly Hills, Californië. Wel kan je meteen een bezoekje brengen aan de studio set van de serie tijdens een tour van de Warner Bros Studio in LA! Een Friends themed vacation klinkt niet verkeerd, toch?

Airbnb FEM FEM Airbnb FEM FEM

Plek voor twee

Het enige nadeel is dat de Airbnb maar plek biedt voor twee personen. Met je vijf beste vrienden Friends afleveringen naspelen, gaat hem dus helaas niet worden. Dus neem jij de Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Ross of Joey van jouw vriendengroep mee?

Heb jij het goede nieuws al gehoord? De opnames van de Friends-reünie zijn begonnen!