De dag waarop we allemaal jarenlang hebben gewacht is aangebroken: er komt een Friends-reünie! En inmiddels hoeven we echt niet meer lang te wachten want volgens inside bronnen zijn de opnames deze week begonnen. En niet zomaar inside bronnen, nee, dit is bevestigd door de enige echte David Schwimmer (Ross). Wij kunnen niet wachten!

@friends
@friends

Uitgesteld

Al eerder werd er beloofd dat er een reünie zou komen, al in 2020, maar dit werd uitgesteld door de pandemie. Het was namelijk de bedoeling dat er ook een live-publiek aanwezig zou zijn, net als bij de opnames van de afleveringen van de populaire serie. Volgens een van de producers is dit publiek cruciaal  ”it really is a huge part of what Friends is… We cannot do it without them.” Sinds die tijd is er door alle producers nagedacht over een manier waarop de opnames toch veilig konden verlopen. En inmiddels is het zover!

Deze week

Deze week beginnen dus de opnames van de Friends-reünie.. Al eerder vertelde Lisa Kudrow (Phoebe) dat de opnames plaats zouden gaan vinden in de lente van 2021. En inmiddels is er duidelijkheid, want David Schwimmer vertelde in een aflevering van The Graham Norton Show dat hij na afsluiting van de Talkshow naar L.A. zou gaan voor de opnames van de reünie. Toch is het nog even afwachten hoe de reünie er precies uit zal gaan zien. Volgens inside bronnen is er geen script, wel zijn er positieve verwachtingen. Kudrow (Phoebe) vertelde dat er al eerder stukken zijn opgenomen. I pre-shot something already so we’re definitely doing it, because I already shot a little something,” vertelt ze . “… I think it’ll be great.” Wij zitten in ieder geval op het puntje van onze stoel.

Lees ook: deze stijlvolle outfits van Rachel zien we weer overal!