We weten allemaal dat er oneindig veel varianten zijn van een Martini cocktail. Enne, ja hoor, er is weer een nieuwe. Wellicht heb je hem al op TikTok voorbij zien komen, maar wij hebben het over de Frozen Espresso Martini. Wij vertellen je hoe je deze heerlijke Frozen cocktail snel en gemakkelijk maakt.

Frozen Esma

De afkorting ‘esma’ heb je vast en zeker wel eens voorbij horen komen. Dit betekent een Espresso Martini. Enne, laat dit drankje nou net helemaal hot and happening zijn. Er is nu een nieuwe variant op bedacht die viral gaat op TikTok. Tegenwoordig worden er veel Frozen cocktails gemaakt van de al bekende cocktails. Dit is een enorme hype. En precies dit is ook de nieuwe variant van de welbekende esma. Wij hebben het over de Frozen Espresso Martini. Het klinkt heerlijk en volgens TikTokkers is dit het ook. Wij vertellen je hoe je deze nieuwe variant van de ‘Esma‘ zelf maakt.

Lees ook: Recept van de dag: Deze goddelijke Oreo cocktail

Benodigdheden

Voor deze Frozen Espresso Martini heb je weinig benodigdheden nodig. Als je een koffie-fan bent dan zijn wij ervan overtuigd dat je veel ingrediënten zelfs al in huis hebt liggen. Is dat even mooi meegenomen, scheelt weer tijd.

  • Een bakje met ijsklonten
  • Bevroren Espresso shots
  • Eén Kahlua shot
  • Eén shot Vodka

Je hebt voor deze cocktail een blender nodig.

Zo maak je ‘m

Dit is misschien wel de makkelijkste cocktail die je ooit in je leven gaat maken. Je begint bovenaan het rijtje en doet één voor één de ingrediënten in de beker van de blender. De hoeveelheid shots verschillen in hoe sterk jij je cocktail wilt. Vervolgens klik je de beker op de blender vast en zet je hem aan. Dit blend je tot het een mooi geheel is geworden.

Vervolgens pak je een mooi glas en giet je de Frozen Espresso Martini erin. En voilà! Super easy en lekker. Nu kan je genieten van je overheerlijke cocktail. Je kunt de TikTok hieronder bekijken voor een video bij de uitleg.

@joosjevansteen Thank me later esma girliesssss!! 🍸 #esma #frozenesma #cocktailtutorials ♬ Advertising background music – TimTaj