Zin om deze zomer verrukkelijke cocktails te maken? Op de FEM FEM-redactie zijn we dól op lekkere drankjes en hebben daarom ook verschillende met jullie gedeeld. Vandaag tijd voor een nieuwe uiteraard, deze keer is het de frozen peach bellini. Deze is eenvoudig, snel en zó verschrikkelijk lekker!

Frozen peach bellini cocktail zomer drankje
Bron: @bitsbitesblog

Frozen peach bellini

De temperaturen beginnen omhoog te gaan, wat betekent dat wij Nederlanders naar terrassen beginnen te rennen. Is er zon? Dan is het tijd om een alcoholisch drankje te doen. De prijzen op het terras beginnen wel steeds duurder en duurder te worden, daarom kiezen mensen snel om zelf thuis heerlijke drankjes te maken. En gelijk hebben ze, want zo kun je het helemaal je eigen maken en kan je hier en daar wat experimenteren.

We zagen op Instagram het frozen peach bellini drankje tegen, en deze konden we uiteraard niet voor jullie geheimhouden. We hebben het geprobeerd én het is zo simpel om te maken, maar zo mega lekker! Meer cocktails? Dan is deze óók wel wat voor jou!

Wat heb je nodig?

  • Een shaker
  • Bevroren perzik
  • Prosecco of champagne

Hoe maak je een frozen beach bellini?

Het maken van een frozen peach belinni is gelukkig mega eenvoudig. Je hebt ook maar twee ingrediënten nodig, dus heel veel in huis halen is gelukkig ook niet nodig! Het enige wat je hoeft te doen is eigenlijk gesneden perzik in de shaker stoppen en daarna de prosecco of champagne. Shake dit bij elkaar en garneer dit met een perzikschijfje als finishing touch. Je hebt nu een heerlijk zomers drankje waar je in het zonnetje in de achtertuin van kunt genieten. Cheers! 

Wil je de precieze metingen weten of heb je even een instructievideo nodig? In het onderstaande Instagram bericht hebben wij een filmpje toegevoegd zodat jij gemakkelijk een frozen beach bellini binnen enkele minuten kan maken. Snel, lekker en eenvoudig!