knappe mannen 40

10x knappe Nederlandse mannen boven de 40 jaar

Fun & Living31 jan 2023, 14:00 doorJoël Manoppo
Eén ding kunnen we je met zekerheid vertellen: a ge is just a number en op een oude fiets moet je het leren. Deze knappe mannen zijn hot , boven de veertig jaar en gewoon te vinden in ons kikkerlandje. Do we need to say more? Kijk, aanschouw en geniet.
knappe mannen 40
Bron: @jankooijman

Arie Boomsma (50)

De knappe televisiepresentator, fotomodel en sportschool eigenaar Arie Boomsma is hot. Al kiest hij liever voor een koud bad, dan een hete douche. Arie is nu al een tijdje gelukkig met Romy Boomsma en samen hebben ze drie kindjes. Arie tikt misschien wel de 50 aan, maar he still got it .

Michiel Huisman (42)

Hij is acteur en overduidelijk een lust voor het oog. Michiel Huisman wist ons hart al te veroveren in Game of Thrones, maar ook vinden we een kijkje nemen op zijn Instagram allesbehalve vervelend. Wat een knappe verschijning!

Barry Atsma (51)

Barry Atsma mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. De acteur hebben we de afgelopen jaren in film na film zien spelen, en dat vinden wij méér dan prima. De Nederlandse acteur is goed in zijn werk en heeft een bepaalde soort charme die alleen Barry heeft. You know?

Waldemar Torenstra (49)

Acteur, presentator en programmamaker? Ja! Nog zo'n multitalent. Waldemar speelde, net als Jeroen, in de serie Divorce waar hij de rol van Joris vertolkte. We zien hem tegenwoordig overal terugkomen op onze buis en vinden dit helemaal niet erg!

Sunnery James (42)

Hij is de man van Doutzen Kroes – en daar boft ze behoorlijk mee. Sunnery James is veelal te vinden achter de draaitafel, waar hij met zijn looks meteen in het oog springt.

Jan Kooijman (42)

Hij is lang, knap, gespierd, getalenteerd en soepel in de heupen. Effe serieus, wat kan Jan Kooijman niet?

Fedja van Huêt (50)

Ahhh Fedja. He so handsome . De film- en toneelacteur Fedja (ook bekend van de serie Soof ) staat ook op ons lijstje. Waarom? See for yourself.

Jeroen Spitzenberger (47)

Oké, daar gaan we: toneel-, televisie- en filmacteur. Bekend om zijn rol in Alles is Liefde , Mannenharten én de bekende serie Divorce met Chantal Janzen. Aanschouw:

Xander de Buisonjé (50)

Zanger, presentator en hot. Met zijn lieve lach en bruine lokken snappen we dat helemaal.

Marco Geeratz (50)

Misschien een onbekende in dit rijtje, maar dat is meneer Geeratz toch zeker niet. De man van Chantal Janzen mag er zeker wezen. Dat heeft onze Limburgse blondine even goed voor elkaar gebokst. Marco is ondernemer en investeert in diverse projecten.
Lees ook: 10x knappe Nederlandse mannen boven de 30 (dit wil je zien, trust us! )