airtagdupe

Action verkoopt air tag dupe zodat je nooit meer je spullen kwijtraakt

Fun & Living01 sep 2023, 17:45 doorAurora Ferrari
Raak je ook altijd alles kwijt, hang je het liefst ook overal een AirTag op, maar heb je geen rooie cent op je rekening? Geen probleem, de Action verkoopt nu namelijk de perfecte AirTag dupe, maar dan voor een kleine fractie van de originele prijs. Oelala!
airtagdupe

AirTag dupe

O wat zijn die AirTags toch retepopulair én wat zouden alle chaotische personen op aarde zo'n ding aan alles willen hangen of in doen. Je kunt het aan je sleutelbos hangen, je kunt het neerleggen in je auto of misschien wel in je koffer, zodat je zeker weet dat-ie met je meegaat wanneer je op reis gaat. AirTags waren een tijdje out of stock gezien hun populariteit, maar ze zijn 'eindelijk' weer terug.
Probleempje: je betaalt al snel €40 voor zo'n klein rotding. Begrijp ons niet verkeerd, ze zijn mega handig in gebruik, maar de prijs valt vies tegen. Het kan een stuk goedkoper en dat heeft de Action wel bewezen. Zij zijn namelijk met een AirTag dupe gekomen en deze variant is stukken, maar dan ook stukken goedkoper dan de originele variant.

Keyfinder Action

De Action: één van onze favoriete winkels op deze hele wereld. We hoeven nu namelijk niet meer €40 te betalen voor zo'n AirTag, maar €1,99. Je hebt het goed gelezen ja, zo goedkoop is de AirTag dupe genaamd 'Keyfinder' bij de Action. Een klein nadeel is er wel. De tag heeft namelijk niet zo'n groot Bluetooth-bereik als de originele. Helaas, maar het apparaatje heeft maar een bereik van 10 meter. Erg handig voor spulletjes die je vrijwel altijd dicht bij je bewaart zoals sleutels of misschien wel je AirPods. Een ideale tool als je thuis bent, maar buitenshuis toch iets minder nuttig.
Maar dat moet de pret uiteraard niet verpesten. Hierbij kun je de Keyfinder van de Action ook gebruiken als testproduct. Vind je het nu echt een mega handig ding en is het een échte lifesaver ? Misschien is die duurdere variant van Apple het geld wel waard, wanneer je een goedkopere versie van tevoren hebt uitgeprobeerd.
untitled 2023 08 28t002057295
Bron: Action