action spray

Dankzij dit Action-product van €3 hoef jij nooit meer te strijken

Fun & Living12 apr 2023, 14:58 doorAnne Dijkstra
Er is niemand die het leuk vindt om te strijken, toch? Als wij heel eerlijk moeten zijn, hebben we er eigenlijk ook nooit zin in. Gelukkig is er nu een veel makkelijkere en snellere oplossing voor. De Action verkoopt namelijk een spray waardoor de kreukels in je kleding magisch verdwijnen, dat is toch geweldig!
action spray
Bron: Action | Marstall Center Ludwigsburg

Bye kreukels

Wij hadden geen idee dat dit bestond, maar nu we het weten kunnen we echt niet meer zonder. Het klinkt bijna te mooi om waard te zijn, maar je kan echt met een spray alle kreukels uit je kleding halen. Enne nog beter nieuws, dit wonder product kan je gewoon voor een paar euro bij de Action halen.

Anti-kreuk spay

De Fix & Go anti-kreuk spray is namelijk maar €2,98 per fles. Je krijgt hiervoor 185 ml aan product, het is dus ook echt niet al op na één keer sprayen. Deze spray gebruiken is ook alles behalve ingewikkeld. Leg je gekreukte kledingstuk neer, spray de anti-kreuk spray op de kreukels en wrijf het dan weer helemaal glad met je handen.That's it!

TikTok is fan

Zoals wel vaker bij Action producten is TikTok er altijd als één van de eerste er bij. @interiorvibe.s deelde op TikTok een video waarin ze de Fix & Go anti-kreuk spray testen. Dus als je nog twijfelde over of het echt werkt, is hier je bewijs! Zo schrijven ze zelf ook in de video: "Het werkt!"

Action must-haves

Deze Fix&Go anti-kreuk spray is absoluut niet het enige geweldige product dat de Action verkoopt. Ze hebben namelijk buitenlife-savingproducten ook heel veel goedkope dupes van onze favoriete producten. Zo verkopen ze nu een autogeurtje die precies lijkt op de car parfume van de Rituals. Genoeg redenen dus om binnenkort weer een tripje te maken naar de Action dus!