e bike 2

Hekel aan airfryer schoonmaken? Dit product van Wibra is een lifesaver

Fun & Living12 sep 2023, 10:08 doorRomy Nouwen
Sinds de airfryer zijn intrede heeft gemaakt in ons leven, willen we werkelijk niets anders meer. Er is haast niets dat je er niet in kunt bereiden en alles staat letterlijk binnen no-time op tafel. Toch is er één klein nadeel: het schoonmaken ervan is niet binnen no-time gepiept. Dit product van de Wibra zorgt ervoor dat je die problemen van je airfryer schoonmaken voortaan achter je kunt laten.
e bike 2
Bron: Phillips / De Ondernemer

Airfryer schoonmaken

De airfryer schoonmaken is dus nogal een klusje. Lang niet alle onderdelen mogen in de vaatwasser met als gevolg dat je zelf staat te boenen met een borstel . En zelfs dan is het geen garantie dat je alles wel zo blinkend schoon krijgt zoals je hem ooit binnenkreeg. Natuurlijk heb je geweldige producten die je een heel eind helpen, maar helemaal brandschoon krijg je hem haast niet meer.

Product van de Wibra

De Wibra besloot dat dit anders moet, want ja: die airfryer moet eigenlijk gewoon zo schoon mogelijk blijven. Je bereidt er eten in dus dat betekent wel dat het hygiënisch moet blijven. Toch is het lastig, omdat hij eigenlijk altijd met eten in aanraking blijft komen. Als je je airfryer dus echt schoon wil houden, moet je ervoor zorgen dat dat ophoudt.
Zoals je in je oven gebruikt maakt van een bakpapiertje om je oven schoon te houden, kun je ook speciale producten gebruiken in de airfryer die hetzelfde doen. De Wibra besloot dit geniale idee toe te passen op een product en verkoopt nu een herbruikbare vorm van siliconen. Deze past precies in je airfryer en kun je gemakkelijk afwassen of in de vaatwasser doen. Enne, wanneer je hier je aardappeltjes, groente, vlees of patat in doet, komt het niet in aanraking met je airfryer. Dat betekent dat je het bakje eruit haalt als je klaar bent en dat je meteen je airfryer kunt opbergen!