Heb jij nog zo’n mega vieze douchebak, oven of koelkast en zie je er tegenop om dit met de hand helemaal schoon te boenen? Dat begrijpen wij als geen ander. Wij hebben de leukste oplossing voor je gevonden. Lidl verkoopt een elektrische reinigingsborstel die er in één klap voor zorgt dat het leuk wordt om schoon te maken. Dat heb jij zéker nodig!

elektrische reinigingsborstel
Bron: Lidl

Schoonmaken: wel of niet leuk?

Als het gaat om schoonmaken, liggen de meningen ver uit elkaar. De één vindt het heerlijk en doet het het liefst iedere dag, terwijl de ander liever nooit schoonmaakt. Voornamelijk de laatste groep moet het dan hebben van de leuke snufjes die het schoonmaken net iets leuker maken. Denk bijvoorbeeld aan dweilslippers, speciale sponzen of roze schoonmaakmiddel.

Elektrische reinigingsborstel

De elektrische reinigingsborstel van Lidl is zo’n hulpmiddel wat je nét wat meer plezier geeft tijdens het schoonmaken. Dit apparaat is immers elektrisch, dus je hoeft jezelf niet compleet in het zweet te werken. Dat is sowieso al een pluspunt! Maar dat is niet alles, met deze elektrische reinigingsborstel maak je gewoon net wat beter schoon. Vooral hardnekkige vieze oppervlakten zijn binnen no-time schoon wanneer je deze elektrische borstel gebruikt. Hij komt verder ook nog eens met verschillende opzetstukken, waardoor je voor ieder vies plekje precies kunt gebruiken wat je nodig hebt.

Verkrijgbaar bij Lidl

De elektrische reinigingsborstel van het merk Silvercrest koop je dus bij je favo supermarkt Lidl, maar helaas is-ie online al in een rap tempo uitverkocht en weten we niet of het item daar weer terug zal komen. Dat komt ook niet per se als een verrassing, want wie wil zo’n borstel nu niet? Gelukkig kun je hem nog wel in de schappen van Lidl vinden, maar je moet er waarschijnlijk wel snel bij zijn. Je scoort een andere elektrische reinigingsborstel met dezelfde features voor €24,99 op de website van Lidl.