Ayleen Bella maakt switch: van Ex on the Beach naar het grote doek

Fun & Living18 jun , 17:00 doorPleuntje Janssen
We kennen Ayleen Bella natuurlijk van haar spectaculaire avonturen in 'Ex on the Beach', maar binnenkort schittert deze realityster ook op het grote scherm als actrice! Ja, je leest het goed, Ayleen heeft een rol in de spannende misdaadfilm 'Loverboy: Emoties Uit'.

'Loverboy: Emoties Uit'

Onlangs deelde Ayleen van 'Ex on the Beach' het heugelijke nieuws dat ze zwanger is, en met haar prachtige babybuikje stal ze de show op de rode loper. En nu komt ze met het nieuws dat ze een rol speelt in de spannende misdaadfilm 'Loverboy: Emoties Uit'.
Deze film biedt een aangrijpende blik in de duistere wereld van mensenhandel in Nederland, gebaseerd op waargebeurde verhalen. Het verhaal volgt Terrance, een alleenstaande vader die wanhopig probeert te voorkomen dat zijn 9-jarige dochter door jeugdzorg uit huis wordt geplaatst. Om een hoge schuld aan een beruchte mensenhandelaar af te betalen, wordt hij gedwongen jonge vrouwen seksueel uit te buiten. Het wordt een race tegen de klok, want als hij zijn schuld niet op tijd aflost, zijn de consequenties niet te overzien.

Meedogenloos en spannend

Cyriel Guds, die de rol van Terrance speelt, zegt over de nieuwe film: "Spannender dan Mocro Maffia. We konden niet langer wegkijken van de rauwe realiteit van mensenhandel in Nederland. 'Loverboy: Emoties Uit' is meedogenloos en keihard." Dat belooft veel goeds voor de liefhebbers van het genre!
Welke rol Ayleen precies speelt, blijft nog even een mysterie. We weten alleen dat haar personage Daisy heet. Hoewel de eerste beelden al door 'WW Entertainment' zijn vrijgegeven, hebben we haar nog niet kunnen spotten.

Spannend debuut

Voordat we Ayleen op het grote doek kunnen bewonderen, moeten we nog even geduld hebben. De film gaat namelijk pas vanaf 29 augustus in de bioscopen draaien. Naast Ayleen zijn er nog veel andere bekende Nederlandse acteurs te zien, zoals Olaf Ait Tami, Mohammed Azaay, rapper Skaffa en Cyriel Guds. Deze talenten hebben al eerder indruk gemaakt in series zoals 'Mocro Maffia' en 'Ferry'. Dus, als je net als wij niet kan wachten om Ayleen Bella in haar filmdebuut te zien schitteren, markeer dan 29 augustus in je agenda en bereid je voor op een spannende en meeslepende filmervaring!