glazen

Bachelor Rien is jarig: "het was een jaar met veel avonturen"

Fun & Living10 apr , 15:00 doorPleuntje Janssen
Happy birthday to Rien! Vandaag is de bachelor jarig en hij blikt terug op een jaar vol met avonturen. Want dat zijn er nogal wat.
glazen
Bron: De Bachelor

Een spannend avontuur

Momenteel is Rien vooral bekend door zijn deelname aan het programma De Bachelor. Samen met bachelor Paul is hij op zoek naar liefde. Het is een spannende zoektocht, er zijn namelijk 26 dames en twee mannen. Wij zitten er helemaal in en volgen het programma op de voet - voor wie het heeft gemist, je kunt het volgen op Videoland. Maar, vandaag even iets anders, want: Rien is jarig.

Het leven van Rien

Rien is een vastgoedondernemer en woont op het warme Ibiza. Het leven op het eiland bevalt hem goed, en dat zien we terug op zijn Instagram. We krijgen spontaan zin om een vakantie te boeken bij het zien van al die heerlijke strand plaatjes. Vandaag is de bachelor jarig, en hij plaatste een verjaardagspost. In de reel blikt hij terug op het afgelopen jaar wat - blijkbaar - vol zat met avonturen. In de post deelt hij foto’s van hemzelf, veel zon, een goede tan, selfies in de gym, en foto’s op zijn motor. Je ziet dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft gehad.
Natuurlijk deelt hij ook een foto van zijn deelname aan De Bachelor . Hij blikt terug op een jaar vol mooie momenten, en hij is benieuwd naar wat de toekomst hem zal brengen. Eronder schrijft Rien: "33 tot 34 ???✨ het was een jaar met veel avonturen, veel glimlachen, ook wat tranen, maar een jaar vol leven. Het enige dat ik kan zeggen is dat ik enthousiast ben over de toekomst ✨" .

Heeft Rien de liefde al gevonden?

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd of hij in het afgelopen jaar ook liefde heeft gevonden. In De Bachelor worden de dates steeds gezelliger, en de connecties intiemer. Maar hoe het afloopt, dat kunnen we alleen nog raden. Maar, misschien dat hij in zijn nieuwe levensjaar ook een nieuwe liefde heeft gevonden. Dat is nog even afwachten.