wood relaxation summer bed 4099388

Zo maak jij jouw balkon summerproof

Fun & Living27 jun 2020, 15:33 doorRedactie
Heb jij het grote geluk dat je in het bezit bent van een balkon? Dan kun je daar nu met lekker weer heerlijk gebruik van maken. Van een boekje lezen op je balkon, zonnestralen opvangen tot gezellige avonden met vrienden op je balkon. Is jouw balkon nog niet summerproof? Met deze items geniet jij optimaal van je fijne balkonnetje!
woman in black tank top holding a wine bottle 3596686
Foto via Pexels

Kleden

Om een gezellig effect te creëren kun je over stoelen en bankjes kleden leggen. Of wat dacht je van gewoon op de grond? Het zit lekker en staat ook nog eens super leuk. Als je dit eenmaal hebt toegevoegd aan je balkon, kom je er nooit meer vanaf! Wel even binnenhalen als het gaat regenen.

Bankjes

Wil jij er lekker comfortabel bij zitten deze zomer? Ga dan voor een chille bank of zitzak. Zo kun je de hele zomer lang met volle teugen genieten op je balkon!

Sfeerverlichting

Waarschijnlijk spendeer jij de hele avond het liefste op je balkon, dus ook wanneer het donker wordt. Dan komt de sfeerverlichting goed van pas! Hang gezellige lampionnetjes op of brand kaarsjes. Laat je dus zeker niet door het donker naar binnen jagen, maar geniet van de zwoele avonden.

Bloemen en planten

Wie wordt er nou niet blij van voorjaarsbloemen? Precies, ze geven een beetje leven aan jouw balkon. Ga voor tulpen, narcissen of hortensia's. Ben jij bang dat de bloemen niet lang zullen leven met jouw groene vingers? Kies dan voor planten. Die maken het namelijk ook een stuk aangenamer!
Droom jij ervan om in een boomhut te slapen? Dat kun nu via Airbnb!