bertrie

Bertrie Wierenga heeft moeite met zoenscènes van vriend Dorian Bindels

Fun & Living18 jun , 10:00 doorPleuntje Janssen
Als je regelmatig het programma 'Goede Tijden, Slechte Tijden' kijkt, dan weet je waarschijnlijk dat acteurs Bertrie Wierenga en Dorian Bindels een relatie hebben. Maar wist je dat hun liefdesverhaal begon op de set? In een superleuke aflevering van 'Rooijakker over de Vloer' hebben Bertrie en Dorian openhartig gesproken over hun relatie, hun werk als acteurs, en zelfs over de pittige romantische scènes...

Was het liefde op het eerste gezicht?

Een paar jaar geleden leerden Bertrie en Dorian elkaar kennen op de GTST-set, waar ze in de serie elkaars schoonzus en zwager speelden. Het was geen liefde op het eerste gezicht, zo vertelt Bertrie eerlijk aan Art Rooijakkers: "Hij is eigenlijk niet mijn type, het klikte gewoon niet". Dorian voegt toe: "Ze keek dwars door me heen en dat vond ik wel spannend". Maar ondanks de wat stroeve start, bloeide er uiteindelijk toch iets moois tussen hen op. Inmiddels zijn Bertrie en Dorian al vier jaar samen en verwachten ze hun eerste kindje.

De intense scènes op de set

Als acteurs in GTST weten Bertrie en Dorian maar al te goed dat hun werk soms ook romantische scènes met zich meebrengt. Art mocht zelfs een kijkje nemen in Bertrie's GTST-kleedkamer, waar hij schattige foto's en lieve briefjes van Dorian zag hangen. "We zijn echt heel gelukkig samen", bevestigt Bertrie stralend.
Maar hoe gaat het eigenlijk als ze met andere acteurs moeten zoenen voor een scène? Bertrie legt uit dat ze het ziet als puur professioneel, "Je weet dat er een camera op je gericht staat en dat er geen ruimte is voor échte romantiek tijdens zo'n scène, je bent gewoon aan het werk en technisch bezig". Maar eerlijk is eerlijk, als ze Dorian met een ander op het scherm ziet zoenen, zou ze wel even de tv willen uitzetten.

Echte liefde overwint alles

Het verhaal van Bertrie en Dorian laat zien dat echte liefde soms gewoon tijd nodig heeft om te groeien, zelfs als het begint op de set. Hun openheid over hun relatie en werk, bewijst dat ze niet alleen in GTST een sterk koppel vormen, maar ook daarbuiten.