bb

Dit zijn de B&B eigenaren van het spiksplinternieuwe seizoen

Fun & Living26 jun , 20:00 doorRedactie
Ein-de-lijk komt er weer een nieuw seizoen van 'B&B Vol Liefde'. We hebben enorm gesmuld van het vorige seizoen en konden niet wachten op het nieuwe. En die komt nu wel héél dichtbij. Er werden eerder al elf deelnemers bekend gemaakt, maar nu weten we eindelijk welke acht hiervan op televisie zullen verschijnen. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

1. Albert

Albert is 63 jaar en heeft een prachtig veertiende-eeuws kasteel in het Spaanse Catalaanse La Bisbal D'Emporda. Het is een enorm B&B dus wij snappen wel dat hij zich daar een beetje alleen voelt. Het heeft namelijk dertien kamers, twee zwembaden, twee restaurants en een prachtige kapel.
screenshot 2024 06 26 at 165538

2. Anja

Ach Anja, we zijn nu al fan. Ze runt een Chambre d'hôte in Frankrijk en zoekt een leuke man die wat taken van haar kan overnemen. Maar, ze voelt zich niet eenzaam, ze kan namelijk goed alleen zijn. Toch zou ze het leuk vinden om de rest van haar leven met iemand te delen.
screenshot 2024 06 26 at 165559

3. Arno

Ook Arno woont in Frankrijk. Hij is 46 jaar en woont sinds een jaar in een oude boerderij in de Dordogne. Een prachtige plek als je het ons vraagt. Hij vindt het heerlijk om in de moestuin te werken en klust zich drie keer in de rondte. Daarom hoopt hij ook op een net zo fitte partner.

4. Iris

Iris is op zoek naar Pierce Brosnan, of nouja, hij hoeft er niet persé hetzelfde uit te zien. Gelukkig maar. Ze heeft een prachtig B&B aan de Griekse zee. Wat wil je nog meer. Nou, een man. Ze wil namelijk de liefde van haar leven vinden. Niet alleen iemand die zin heeft in één gezellige avond, maar iemand voor altijd.

5. Mike

Mike is inmiddels al 2,5 jaar single en wil daar maar wat graag verandering in brengen. Hij woont in het zonnige Spanje aan de Costa Brava en hoopt iemand te vinden om samen mee te koken en een filmpje mee te kijken. En dat wil hij het liefst met een Nederlandse.

6. Mirjam

Mirjam heeft het ontzettend ver weg gezocht, ze woont namelijk in Zuid-Afrika. Ze is 52 jaar en op zoek naar een avontuurlijke man. Ze heeft heel veel liefde te geven en misschien wel net zoveel humor.

7. Robert Jan

Iets minder ver weg zit Rober Jan. Hij heeft een B&B gestart in Schotland na een lang ziektebed. Hij is op zoek naar een beschaafde en nette kakker voor in zijn grote jachthuis. Past wel bij de naam.

8. Thijz

En als laatst is daar Thijz. De 64-jarige man heeft een camping in het Franse Saint-Geniez-Ô-Merle. Hij is ontzettend creatief, is kunstenaar en uitvinder en zoekt dus ook iemand die dat alles kan waarderen.