dyson stofzuiger

Action komt met lookalike Dyson stofzuiger voor een klein prijsje

Fun & Living15 sep 2023, 10:45 doorRomy Nouwen
Iedere vrouw heeft de Dyson stofzuiger stiekem op haar wishlist staan, want zo'n draadloze stofzuiger die ook nog eens licht in gebruik is, klinkt werkelijk als een droom. Wat wil je nog meer? Nou eh, als het dan toch ter sprake komt: hij mag best een beetje betaalbaar zijn. Gelukkig komt Action met een oplossing.
dyson stofzuiger
Bron: Action

Dyson stofzuiger

De Dyson stofzuiger is de afgelopen jaren door heel veel vrouwen erg gewild. Hij is natuurlijk draadloos, wat ervoor zorgt dat hij gemakkelijk mee te nemen is door het hele huis. Dat betekent dat je dus niet constant ruzie hebt met de kabel wanneer je rond je meubels loopt én dat je gemakkelijk de trap op en af kunt lopen zonder dat je steeds van stopcontact moet switchen. Hij is verder ook nog eens lichtgewicht dus je hoeft het niet langer als work-out te zien. Win-win!

Betaalbaar?

De Dyson stofzuiger is dus op bijna alle vlakken perfect, maar op eentje een stuk minder. De prijs is namelijk een stuk minder prettig voor je portemonnee. En ook dat telt natuurlijk mee in de keuze voor je toekomstige stofzuiger wanneer je op pad gaat om deze te kopen. Wij begrijpen heel goed dat lang niet iedereen het zich kan veroorloven om zo'n €500,- uit te geven aan een stofzuiger.
Wie dat ook begrijpt, is Action. Zij proberen hun assortiment graag zo betaalbaar mogelijk te houden, zodat iedereen hier aan het juiste adres is. Dat betekent ook dat alle Dyson-liefhebbers de Action in de gaten moeten houden. Vanaf 19 september verkoopt de winkel namelijk een dupe van de Dyson stofzuiger in de online webshop . En dat allemaal voor een prima prijs van €79,95. Dat klinkt als een beter plan, toch?

Hyundai 160w pro

Action verkoopt dus vanaf volgende week de Hyundai 160w pro via hun website. Ook is deze stofzuiger draadloos, waardoor hij ontzettend gemakkelijk is in gebruik. Verder heeft hij een hoop handige functies die je kunt gebruiken. Zo heeft hij meerdere standen, zodat je hem precies aan kunt passen naar de situatie. Denk aan een turbo-stand voor hardnekkig vuil óf een eco-stand wanneer je lang achter elkaar moet stofzuigen. Uiteraard heeft hij ook verschillende kopstukken om zo op alle verschillende oppervlakten het beste uit de stofzuiger te halen.
schermc2adafbeelding 2023 09 11 om 082506 300x300
Bron: Action

Geen stofzuigerzak nodig

De stofzuiger is verder ook handig in gebruik. Hij weegt nauwelijks wat dus tijdens het stofzuigen gaat het allemaal soepeltjes. Verder vangt hij al het vuil op in een bak, in plaats van in een zak, waardoor je hem gemakkelijk en snel leegt. Je hoeft je overigens ook geen zorgen te maken over hoe schoon de stofzuiger is. De bak maak je natuurlijk gemakkelijk schoon én hij maakt gebruik van een filter. Dit filter kun je tussendoor wassen, zodat-ie goed zijn werk blijft doen.
Oh enne, zelfs voor mensen met allergieën is dit een perfect apparaat. Er zit namelijk ook nog eens een HEPA-filter in, waardoor dit apparaat de kleinste deeltjes opzuigt en ervoor zorgt dat ze niet meer in de lucht terecht komen. Zeg maar dag tegen die verstopte neus en rode jeukende ogen!
schermc2adafbeelding 2023 09 11 om 082457 300x300
Bron: Action