echte gooische moeders

Echte Gooische Moeders Florine en Leslie nemen samen een tattoo

Fun & Living15 mei , 16:20 doorPleuntje Janssen
In de tweede aflevering van 'Echte Gooische Moeders' nemen Florine (34) en Leslie (33) ons mee op een wild ritje naar de tattooshop. Samen besluiten ze om hun vriendschap te vereeuwigen met een stoere tattoo, en dit is hoe het eruit ziet.

Florine en Leslie zetten samen een tattoo

Florine en Leslie zijn niet bepaald verlegen als het op avontuur aankomt, maar een tatoeage zetten is toch wel een next level move. De dames hadden al een paar keer plakplaatjes geprobeerd, maar nu was het tijd voor iets permanents. Het vinden van het perfecte ontwerp bleek echter een uitdaging. "Ik kom erachter dat we niet helemaal op één lijn liggen", geeft Leslie na een tijdje toe.
Samen met de tattoo artiest scrollen ze door talloze ontwerpen, en het blijkt een moeilijke beslissing te zijn. Florine ziet zichzelf wel met een stel stipjes in haar nek, maar Leslie is daar niet zo'n fan van. Uiteindelijk komen ze tot een uitkomst, een rood, stralend zonnetje. Nou ja, eigenlijk heeft Florine dit vooral besloten, aldus Leslie. "Ze bepaalt zelfs waar ik hem moet zetten en wil dat ik hem als eerste laat zetten. Als het niet mooi is, kan zij er nog onderuit komen", zegt Leslie. Dat klinkt niet heel fraai.

Op Instagram

Na de uitzending delen ze de verse tattoo ook op Instagram, en hun volgers zijn laaiend enthousiast. 'Supermooi!' wordt er gezegd in de reacties. Het lijkt erop dat ze hun missie hebben volbracht.

Echte Gooische Moeders

In dit populaire programma volgen we de avonturen van vijf vrouwen, oftewel de Gooische moeders, Florine Hofstee, Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer en Kimberly Bosman. We krijgen een glimp van hun glamoureuze leven met knappe mannen, schattige kindjes en prachtige huizen, maar ook van de hobbels die ze tegenkomen.
Met drie succesvolle seizoenen achter de rug, is 'Echte Gooische Moeders' een bekende hit. In voorgaande seizoenen zagen we de dames genieten van romantische uitstapjes naar Parijs voor Moederdag, en maakte ze een girlstrip naar het zonnige Italië. Terrasjes, wijntjes, heerlijke pizza's en natuurlijk: drama. 
Maar hoewel de dames vaak samen te zien zijn in het openbaar, gaan er geruchten rond dat hun band wellicht meer een marketingstunt is dan een echte vriendschap. Er zijn zelfs roddels dat Bo haar vrijgezellenfeest apart heeft gevierd, los van de andere moeders.