untitled 2023 05 08t170432230

Oeh! Deze emoji's gebruikt een man wanneer hij je leuk vindt

Fun & Living03 jun 2023, 20:15 doorAurora Ferrari
Een probleem waar iedereen mee dealt: een man begrijpen. Ze zijn gewoon zo onleesbaar en niet te peilen. Al helemaal via de app, is het een onmogelijke opgave... of toch niet? Het lijkt er op dat wanneer mannen bepaalde emoji's gebruiken, het heel veel zegt. Wij vertellen het je.
untitled 2023 05 08t170432230
Bron: Friends with Benefits

Deze emoji's gebruikt een man wanneer hij je leuk vindt

Appen, snappen, een berichtje sturen via die en die app: wie doet dat nou niet? Het nadeel van communiceren via tekst is dat je diegene waarmee je mee appt, niet helemaal kan aflezen. Het enige wat je hebt zijn hun sms-berichten. Je kunt dus niet altijd gemakkelijk hun signalen opvangen, of misschien toch wel? Emoji's kunnen een heleboel dingen vertellen, en dat zonder dat je er in eerste instantie bij stil staat. Aan de hand van dit artikel kun je eindelijk mannen ontcijferen via een chatgesprek. Zo weet je meteen of hij meer van je wil of niet.
Laten we wel meteen één ding de wereld uithelpen: ga er niet meteen vanuit dat iemand die deze emoji's gebruikt, verliefd op je is. Emoji's worden tegenwoordig als woorden rondgeslingerd. Als hij echter subtiel hints geeft of schaamteloos met je flirt, is de kans groot dat de emoji's niet zo onschuldig en vriendelijk zijn als hij misschien probeert te lijken.

1. Hartjesogen ?

Gebruikt hij een hartjesogen-emoji in één van zijn berichten, en is deze gericht naar jou? Dan is de kans groot dat hij wat meer wil. Deze emoji brengt liefde over, precies wat hij wellicht voor je voelt.

2. Rood hart emoji ❤️

Spoiler: hij vindt je leuk. Je hoeft geen raketwetenschapper te zijn om dit uit te zoeken. Het hart is niet wit, oranje of blauw: het is rood.
Laten we je één ding heel duidelijk maken: mannen sturen nóóit zomaar een rood hartje naar een meisje. Behalve wanneer ze proberen te suggereren dat ze wat meer voelen dan vriendschap.

3. Kwijl emoji ?

De kwijlende emoji drukt watertanden uit. Het kan worden gebruikt als het over lust en verlangen gaat. Of je nu zin hebt in een heerlijke maaltijd, een mooie jurk of dat schatje dat tegenover je in de koffiezaak zit, je ziet er misschien uit als de kwijlende gezichtemoji.

4. Knipoogje ?

We weten allemaal dat het gebruiken van een knipoog-emoji een klassieke manier is om flirterig over te komen. Het geeft aan dat hij speels, aanhankelijk, suggestief of ironisch is. Stuur hem er dus maar één terug!

5. Grijns-emoji ?

De welbekende grijns-emoji maakt meer dan duidelijk dat hij zeker meer dan vrienden wil zijn. Maar ga er niet vanuit dat hij op zoek is naar een relatie. De grijns-emoji is een behoorlijke rode vlag als het een f-boy is. Dus wees er wel voorzichtig mee!