esmee ipema

Esmee Ipema deelt leuk nieuws samen met haar vriend op Instagram

Fun & Living23 mei 2023, 9:42 doorAnne Dijkstra
Esmee Ipema hebben we inmiddels al in veel reality programma's langs zien komen. Zo kennen veel mensen haar natuurlijk van Ex On The Beach, waar ze samen met haar zus Sharon bekend stond als de terror twins. Esmee heeft die periode inmiddels achter zich gelaten en is nu helemaal gelukkig met haar vriend Ernes. Enne, samen met hem deelde ze heel erg leuk nieuws op Instagram.
esmee ipema
Bron: @esmee_ipema

Esmee Ipema

Als je weet wie Esmee is, is de kans groot dat dat komt door haar deelname aan Ex On The Beach. Samen met haar terror twin Sharon was ze een van de meest besproken deelnemers ooit. Inmiddels hebben de zussen hun 'terror' tijden wel achter zich gelaten en Sharon is nu helemaal gelukkig met haar vriend Ernes. Enne, met hem deelde ze gisteren ook heel erg leuk nieuws op Instagram.

Leuk nieuws

Deze keer heel iets anders dan een reality programma, Esmee deelde namelijk dat ze samen met haar vriend Ernes een nummer uit gaat brengen. "Daar is die dan, Ernes wat doe jij komt vrijdag 2 juni uit op alle streamingdiensten! Check zometeen om 20:00 onze TikToks voor de PREVIEW! We hopen dat jullie dit leuk gaan vinden!", schrijft Esmee in de caption onder de foto op Instagram.

Preview van het nummer

Op TikTok deelde het koppel alvast een preview van het nummer. In de video kunnen we zien dat Esmee het nummer aan het opnemen is en samen met Ernes danst op hun nieuwe nummer. Voordat we het nummer kunnen luisteren moeten we wel nog even geduld hebben. ‘Ernes wat doe jij’ is namelijk vanaf vrijdag 2 juni pas te luisteren op alle streamingdiensten. Wij zijn in ieder geval echt super benieuwd naar het eindresultaat!