fabrizio restaurant

Fabrizio Tzinaridis begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven

Fun & Living23 mrt 2023, 15:57 doorAnne Dijkstra
Fabrizio Tzinaridis houdt wel van een beetje afwisseling in zijn leven. Of dit nou met zijn uiterlijk is of in zijn carrière, de reality-ster doet nooit lang hetzelfde. Hij is tattoo-artist, lifecoach, heeft zijn eigen cosmeticalijn en is in verschillende reality programma's verschenen. Maar nu vond hij het toch weer tijd voor verandering, op Instagram deelt hij het nieuws met zijn volgers.
fabrizio restaurant
Bron: @fabrizio_tzinaridis

Nieuw hoofdstuk in zijn leven

Fabrizio begint samen met zijn broer begint hij aan een nieuw project. Het is misschien niet het eerste wat je zou verwachten, maar de twee openen samen een Grieks restaurant. Het restaurant heeft de super verrassende naam 'The Greek' en het ligt in het Belgische plaatsje Beringen. De opening van het restaurant zal plaatsvinden in juni van dit jaar.

Hoe is het idee ontstaan?

Het idee om samen een restaurant te openen bestaat al één jaar. Fabrizio vertelt in zijn Instagram Stories dat ze op het idee waren gekomen toen ze samen bij een ander Grieks restaurant aan het dineren waren. Zijn oudste broer werkt al vijftien jaar in de horeca, maar heeft het nooit gedurfd om zijn eigen restaurant te openen. Fabrizio hoef je dat niet twee keer te vertellen, hij maakt van de ideeën werkelijkheid en nu openen ze dus echt een restaurant samen.

Fabrizio in de keuken

Bij een restaurant moet er natuurlijk ook iemand in de keuken staan. Maar Fabrizio liet weten dat hij daar toch maar niet zelf ging doen en ze gewoon een chef aangenomen hebben. "Ik ben een meester als het aankomt op eieren bakken, maar koken laat ik over aan onze Griekse chef." Wel heeft hij natuurlijk gewoon een rol in de zaak. "De eerste maand ga ik vooral zelf leveringen doen."

Enorme transformatie

Eerder deze week liet Fabrizio weten dat hij ook met een hele andere verandering in zijn leven bezig is. Hij heeft namelijk besloten om zijn uiterlijk drastisch te veranderen en een enorme transformatie te ondergaan. Zou deze transformatie iets te maken hebben met de opening van het restaurant?