ontwerp zonder titel 22

Voor de echte fans: het rondreizende Friends-museum komt naar Nederland

Fun & Living08 aug 2023, 13:40 doorIsabelle Bijman
"How you doin?" Want lieve Friends-fans, houd je vast, wij hebben nieuws waar je hart sneller van gaat kloppen! De Friends Experience, dat waanzinnige rondreizende pop-upmuseum dat helemaal in het teken staat van de legendarische Amerikaanse sitcom, strijkt neer in ons geliefde Amsterdam!
ontwerp zonder titel 22
Bron: Friends

Friends museum in Amsterdam

In een wereld vol series is er één die toch wel een plekje in ons hart houdt. De tijdloze serie die ons al jaren doet lachen, huilen en onze eigen vrienden omhelzen: "Friends"! En deze momenten kan je nu allemaal herbeleven.
Deze geweldige aankondiging komt rechtstreeks van de bron: niemand minder dan de enthousiaste organisator MOJO heeft het nieuws gedeeld. En dat betekent dat we straks allemaal de kans krijgen om onze eigen Friends-momenten te (her)beleven op het NDSM-terrein in Amsterdam. Van 1 september tot en met 19 november kun je je onderdompelen in het iconische café Central Perk maar ook alle momenten van Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe kan je terugzien.
Dus trek je favoriete Friends 90's outfit uit de kast en stap letterlijk de wereld van de heerlijke serie binnen.

Kaartjes kopen

Het is een kans om jezelf te omringen met de nostalgie van een van de meest geliefde sitcoms aller tijden. Stel je voor dat je oog in oog staat met de bekende sets, dat je kunt neerploffen op die oranje bank waar zoveel vriendschappen zijn gesmeed. En ja, zelfs de kostuums die onze geliefde cast heeft gedragen zijn hier te bewonderen.
De kaarten voor deze onvergetelijke ervaring zullen vanaf aanstaande vrijdag als warme broodjes over de toonbank gaan. Dus zet een reminder in je telefoon, trommel je mede-Friends-fans op en zorg dat je er op tijd bij bent. En wie weet, misschien hoor je ergens in de verte zelfs de iconische zin: "We were on a break!" van Ross galmen.