nieuw seizoen dertigers

Goed nieuws! Vanaf deze week is het nieuwe seizoen Dertigers te zien

Fun & Living09 jul , 11:00 doorRomy Nouwen
Fijn televisie nieuws! In de zomervakantie zitten we wel goed. BNNVARA komt namelijk vanaf deze week met een heel nieuw seizoen Dertigers. Gisteravond was de eerste aflevering te zien.

Nieuw seizoen Dertigers in een ander jasje gestoken

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we hebben dus ontzettend goed nieuws voor alle vrouwen die geen zin meer hebben in al die voetbalwedstrijden en competitie tijdens de Olympische Spelen. Niet alleen kunnen we vanaf volgende week beginnen aan een gloednieuw seizoen B&B Vol Liefde, want ook deze week is er nieuwe televisie te zien. Dat betekent dat je dus eindelijk wat anders kunt kijken!
Vanaf deze week kunnen we iedere week genieten van een heel nieuw seizoen Dertigers. Dit programma vertelt het verhaal van een groep middelbare school vrienden die elkaar in hun dertiger jaren nog steeds regelmatig zien. Helemaal nieuw is het programma niet. We zagen inmiddels al vier seizoenen van hetzelfde clubje mensen. Nu komt daar verandering in. De oude castleden zijn in de serie inmiddels al bijna veertig, dus een nieuw seizoen zat er niet meer in. Daarom wordt de serie nu in een nieuw jasje gestoken. Dat betekent een compleet nieuwe cast!

Oude cast versus nieuwe cast

Eerder keken we dus naar een cast met namen als Lykele Muus, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Wieger Windhorst en Leonoor Koster. Zij zijn nu op hun hoogtepunt gestopt na vier seizoenen van het succesvolle programma én een film. Iets wat veel kijkers van de serie heel jammer vinden.
Maar goed, de makers van het programma zagen een einde van het programma ook niet per se zitten. Daarom introduceren ze in het nieuwe seizoen gewoon een compleet nieuwe cast. Nieuwe personages en nieuwe verhaallijnen moet het programma weer wat nieuwe energie gaan geven. Enne, wij kunnen niet wachten! De hoofdrollen worden vanaf nu gespeeld door Teunie de Brouwer, Sebastián Mrkvicka. Sabri Saddik, Claire Bender, Stefanie van Leersum en Teun Donders.

Dit is wanneer je op de bank moet ploffen

We kunnen ons dus opmaken voor een hoop nieuwe verhaallijnen met lekker veel drama én humor. En dat dus gewoon al vanaf nu! Gisteravond verscheen namelijk de eerste eerste aflevering van het nieuwe seizoen op NPO3. Iedere maandag- tot en met donderdagavond om half 8 kun je een nieuwe aflevering bekijken op televisie. Daarnaast worden de afleveringen uiteraard ook op NPO Start geplaatst. Je kunt ze dus ook lekker opsparen en wat vaker meer afleveringen in één keer kijken. In totaal kunnen we zes weken lang genieten van het programma, want het nieuwe seizoen telt maar liefst 24 afleveringen! Tijd om je agenda leeg te maken vanavond ;)