alexia

Hiep hiep hoera: prinses Alexia door de jaren heen

Fun & Living26 jun , 13:00 doorRedactie
Prinses Alexia mag vandaag 19 kaarsjes uitblazen. Het is dus feest bij de Oranjes vandaag en ze viert het in huiselijke kring. Het perfecte moment om even terug te blikken. Want er zijn nogal wat lieve, knappe en schattige foto's van de prinses te vinden. We zetten de leukste vandaag voor je op een rijtje, omdat ze jarig is.

Alexia in de spotlights

Het afgelopen jaar stond Alexia vaak in de schijnwerpers. Snappen wij wel, want het is een prachtige vrouw met een flinke dosis humor. Afgelopen jaar had de prinses een tussenjaar omdat ze nog niet goed wist wat ze wilde studeren. Maar, vanaf september zal ze dan toch echt weer de schoolbanken ingaan. Wat ze gaat precies gaat studeren, dat weten we nog niet. Eerst maar eens even haar verjaardag vieren. We zetten de leukste foto's voor je op een rij.

1. Toen ze nog een heel klein prinsesje was

De prinses was echt om op te eten zo lief. Deze foto is gemaakt tijdens een fotosessie op Landgoed De Horsten op 11 juli 2008. Wij smelten even weg.

2. Een beetje verlegen

Hoe lief is deze foto. De prinses is gekleed in een geruit blouseje en kijkt verlegen maar lief in de camera. Snappen wij wel, zo klein en dan al voor de camera. Heel cute.

3. Sproetjes

Een heerlijk zomerse foto. Wij zijn jaloers op die prachtige natuurlijke sproeten van de prinses.

4. Hiep hiep hoera

Een foto van de 14e verjaardag van prinses Alexia. Toen zag ze er al net zo prachtig gekleed uit als onze koningin. Dat krijg je met zo'n fantastisch voorbeeld.

5. Volwassen

Klein is de prinses zeker niet meer. Ze schittert in fantastische outfits en weet precies wat ze tegen de camera moet zeggen.

6. Gefeliciteerd

We wensen de prinses vandaag een heerlijke dag toe. Het weer zit in ieder geval ontzettend mee.