ontwerp zonder titel 16

Instagram-schandaal: Kourtney Kardashian deelt ongewone badkamer foto

Fun & Living07 aug 2023, 11:53 doorIsabelle Bijman
Another day, another Kardashian in the spotlight. Kourtney Kardashian bevindt zich in het middelpunt van een Instagram-schandaal, en dit keer draait het allemaal om een schijnbaar onhygiënische badkamer foto. Haar fans zijn niet bepaald blij met haar recent gedeelde eetgewoontes op het platform.
ontwerp zonder titel 16
Bron: @kourtneykardash

Instagram post

Eerder lag Kourtney Kardashian al onder vuur door de eetgewoontes van haar kinderen . Dit keer is er kritiek op haar eigen eetgewoontes. Op 27 maart deelde Kourtney een reeks foto's op Instagram, waarin zij en haar partner Travis Barker te zien waren tijdens het opnemen van een nieuwe campagne voor Travis' plantaardige kipmerk. Tot grote verbazing leek het erop dat Kourtney aan het eten was in haar badkamer, wat door velen als onhygiënisch werd beschouwd. De reacties lieten niet op zich wachten, opmerkingen als "Eten in de badkamer is not the move" en "Die badkamerscène is waar nachtmerries van gemaakt zijn" werden massaal geplaatst.

Say yes to the dress

Naast dit recente badkamer-schandaal heeft Kourtney in de afgelopen weken ook de aandacht getrokken met haar gewaagde trouwjurk, die veel discussie heeft opgewekt. Ongeveer een jaar geleden gaven Kourtney Kardashian en Travis Barker elkaar meerdere keren het ja-woord. De meest opvallende bruiloft vond plaats in Italië, waar Kourtney verscheen in een prachtige, maar opvallende trouwjurk van Dolce & Gabbana. De inspiratie voor deze korte jurk kwam voort uit een videoclip van Guns 'n Roses. Kourtney onthulde onlangs op Instagram wat haar dreef om voor deze controversiële jurk te kiezen.
In een onderschrift bij de foto schreef ze: "Travis en ik keken op een avond naar de 'November Rain'-video van Guns N' Roses, voordat we zelfs maar verloofd waren. En we zeiden tegen elkaar "Dit moet onze bruiloft worden." Ze voegde eraan toe dat ze ook geïnspireerd was door enkele jaren 90-campagnes van Monica Bellucci.
Terwijl Kourtney Kardashian yes to the dress zei, blijft ze geconfronteerd worden met kritiek en controverse rondom haar badkamer-moment op Instagram. Het lijkt erop dat de oudste Kardashian zus nog steeds onder het vuur ligt door de badkamer foto, en alleen time will tell hoe ze zal omgaan met deze nieuwste storm van reacties op sociale media.