mitch en iris

Iris en Mitch hebben geen contact meer met dit Temptation Island-koppel

Fun & Living27 jun 2023, 9:42 doorRoos Hooijer
We zien vaak gebeuren dat deelnemers van Temptation Island tijdens het programma vrienden voor het leven maken. Maar dit hoeft absoluut niet altijd het geval te zijn. Zo hebben Mitch en Iris naar eigen zeggen nog maar weinig contact met één van de stellen.
mitch en iris
Bron: Temptation Island: Love or Leave | Videoland

Mitch en Iris

We kunnen het nog steeds amper geloven, maar alle stellen uit Temptation Island hebben de ultieme relatietest overleefd. Er werd in de wandelgangen geklaagd over een "saai seizoen" maar we moeten eerlijk zijn, hoe fijn is het dat alle stellen er beter uitgekomen zijn? Zo ook Mitch en Iris, die door het programma hechter dan ooit zijn geworden .
Het koppel deed mee omdat er nogal wat problemen waren op het gebied van intimiteit. Iris wilde graag knuffelen, kletsen en intiem zijn met haar grote liefde, terwijl Mitch hier wat minder behoefte aan had. Toch realiseerde hij zich tijdens het programma dat er iets moest veranderen, aangezien hij Iris anders zou verliezen.

Wedding incoming

De twee vonden elkaar aan het einde van het programma helemaal terug en waren verliefder dan ooit. Zelfs zo verliefd dat Mitch op één knie ging voor Iris. De wedding laat nog even op zich wachten en vindt plaats in de zomer van 2024, maar plannetjes zijn er al wel gemaakt. Zo weten de twee al wie ze willen uitnodigen – en wie niet.
In een gesprek met Fawry not Sawry onthulden de twee al dat niet iedere Tempa-deelnemer op de bruiloft uitgenodigd gaat worden. Er zijn hele fijne nieuwe vriendschappen opgebouwd, zo stelt Iris. "Ik heb een hele leuke klik met Giulia, dat vind ik zo’n leuke meid. Ook Marisol spreek ik regelmatig", legt ze uit.

Miriam en Lester

Maarre, met één koppel is het contact ver te zoeken. Miriam en Lester zijn namelijk uit beeld verdwenen. "Vanuit hen komt het initiatief niet echt", aldus Mitch. "We hebben een groepsapp met alle koppels, maar daar zeggen ze niet heel veel in. We hebben wel eens afgesproken met de koppels, maar toen dat een keer zover was, deelde Miriam op de dag zelf dat Lester ziek was en dat ze beiden niet kwamen. Misschien hadden ze geen zin om af te spreken", gaat hij verder.
"Maar iedereen heeft het nu zo druk. Dat maakt het plannen van iets wel wat lastiger."