jaimie vaes

Jaimie Vaes schittert zonder kleding op de cover van Playboy

Fun & Living02 aug 2023, 14:26 doorRoos Hooijer
Het is vandaag een speciale dag voor Jaimie Vaes. De cover van haar allereerste shoot van Playboy is vandaag en publiek gedeeld. En daar is Jaimie naar eigen zeggen onwijs trots op.
jaimie vaes
Bron: @jaimievaes

BN'er op de cover van Playboy

Het is een bijzondere dag voor Jaimie Vaes én de makers van Playboy. Het magazine deelt namelijk vandaag de nieuwste editie met niemand minder dan de influencer op de voorpagina. Dit is een bijzonder moment, want voor het eerst in tien jaar staat er weer een BN'er op de cover van het populaire magazine.
Jaimie is dan ook mega trots op deze prestatie en vertelt in het magazine: "Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer." Het is voor de beauty daarom een mijlpaal om eindelijk in het blad te staan. "Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal. Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois neer te zetten. Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen."

Zestien pagina's

In de gloednieuwe Playboy weet Jaimie maar liefst zestien pagina's te sieren met een pikante fotoshoot. Hiervoor heeft ze naar eigen zeggen zelf mee mogen denken met het creatieve gedeelte en de styling.
Uiteraard heeft Playboy maar weinig beelden met de buitenwereld gedeeld, er wordt natuurlijke gehoopt op flinke verkoopcijfers. En als we de cover van de nieuwe editie al zien, dan denken we dat dit helemaal goed moet komen. Want wat een prachtige foto is dit geworden. Jaimie, you look hot.