Het is niet de eerste keer dat Jaimie Vaes haar liefdesleven weer hot topic is. Want na haar lange, ongezonde relatie met Lil Kleine, waar heel Nederland het over had, kreeg ze weer een nieuwe lover. Deze keer was het Afshin Momadi, één van haar beste vrienden. Deze relatie is helaas ook tot een einde gekomen, maar nu zijn er foto’s gevonden die daar iets anders over zeggen.

Jaimie Vaes terug bij ex Afshin Momadi
Bron: @jaimievaes

Jaimie Vaes love life

Het kan bijna niet anders dan dat je iets van de relatiebreuk van Jaimie Vaes en Lil Kleine hebt meegekregen. Dit was maanden het enige waar mensen het nog over konden hebben, dus Jaimie weet inmiddels precies hoe het voelt als iedereen zich bezighoudt met je liefdesleven. Enne, niet alleen bij Jorik gebeurde dit, ook toen ze een nieuwe lover had, wist iedereen dit gelijk.

Afshin Momadi

Die nieuwe lover was Afshin Momadi. Eerst waren er alleen nog maar roddels over dat Jaimie met hem zou daten, maar dit werd later ook bevestigd door het koppel. Ze kenden elkaar al langer en waren eigenlijk eerst elkaars beste vrienden, maar in de zomer van 2022 bloeide er toch iets meer op tussen de twee.

Helaas kwam toch hier uiteindelijk een einde aan en bleken ze toch niet elkaars soulmates te zijn. Wat de precieze reden was voor de break-up, hield Jaimie liever voor zichzelf. Maar ze liet toen wel nog aan RTL Boulevard weten dat het ondanks alles toch goed met haar ging. Jaimie was dus weer helemaal single en heeft Afshin helemaal uit haar leven verwijderd.

Terug bij haar ex

Tenminste, daar leek het wel op. Maar @reality_fbi deelden op hun Instagram een bericht op hun verhaal waardoor wij nu toch een beetje twijfelen. Jaimie en Afshin deelde namelijk beide gisteren een hele leuke activiteit in hun story’s, die héél toevallig precies hetzelfde was. Ze zaten beiden op een bootje in Amsterdam.

Kan natuurlijk ook toeval zijn, al helemaal met dit heerlijke weer nu. Maar op de foto is in de achtergrond toch te zien dat ze écht op precies dezelfde boot zaten. De bruine kussentjes en zwart met groene tas zijn namelijk op beide foto’s te zien. En ondanks dat ze elkaar nog steeds niet volgen op Instagram, lijkt het er toch op dat ze weer samen waren gisteren. Wat denken jullie dat dit betekent?

Bron: @reality_fbi