knipsel3 3

Janice Blok geeft ongezouten mening over Channah Koerten: 'Naar mens'

Fun & Living30 jan 2023, 11:48 doorDominique Evers
Channah Koerten moest vorige week in de vierde aflevering van het programma Echte Meisjes in de Jungle het programma verlaten. Zij werd naar huis gestemd door haar team. De realityster heeft een eigen YouTube-kanaal waar ze video's deelt en reageert op het programma. Deze keer waren Janice Blok en Annebel Visscher te gast.
knipsel3 3
Bron: Videoland

Jungle verlaten

We hebben het inmiddels allemaal wel gezien, het programma Echte Meisjes in de Jungle. Vorige week maandag in de vierde aflevering was het voor Channah tijd om haar spullen te pakken, ze moest de jungle verlaten.
Het blauwe team, de Si Fah Sweethearts, moesten een teamgenoot naar huis sturen zodat de teams weer gelijk werden. Eerder in die aflevering moest Gaby namelijk noodgedwongen het programma verlaten. Channah was niet verbaasd dat bijna iedereen uit haar team haar naam had opgeschreven, ze had er namelijk zelf om gevraagd. "Dat is iets wat ik vanaf dag één heb aangegeven, als er een stemmingsronde zou komen waarvan ik niet wist of die kwam, hoopte ik dat ze mij eruit zouden stemmen", aldus de realityster. Ze laat weten dat ze het echt niet naar haar zin had, geen één moment zelfs. Tijdens een interview met Grazia vertelde Channah dat dit het stomste programma is waar ze ooit aan mee heeft gedaan.
Toch komt de oud teamcaptain van de Si Fah Sweethearts daarop terug. Janice laat namelijk weten dat zij zo nóg een keer mee zou doen. Channah gaat hierin met haar mee en laat weten dat ze achteraf nog best een keer mee zou doen.

'Naar mens'

In de serie op haar YouTube-kanaal Kijken met Channah waren voor de vierde aflevering Annebel en Janice te gast. Ze blikken hierin terug op hun avontuur en reageren op de aflevering. Janice onthult dat zij en Annebel Channah helemaal niet zo leuk vonden als dat ze hadden verwacht. "Jij miste je kinderen en eh, niet om het een of ander, maar jij was echt elke dag chagrijnig als de pest. Ik dacht, wat een naar mens ben jij zeg. Je hebt geen één keer gelachen, dus ik vond jou niet leuk. En dat is zonde, wat dat ben je wel", aldus Janice.
Hoewel Channah het punt van Janice kan begrijpen is ze het er toch niet helemaal mee eens. Ze vindt dat de meiden alles te persoonlijk opvatten want zo heeft ze het nooit bedoeld. Vervolgens laat ze weten dat ze haar kinderen ontzettend erg miste. "Ik was elke avond in de tent aan het huilen, ik vond het kut en ik vond mijn eigen team niet leuk", aldus Channah.