jessie maya temptation single

Jessie Maya zou dit bedrag krijgen om als single in Temptation Island te verschijnen

Fun & Living14 mei , 16:09 doorRoos Hooijer
Doe je mee als single aan Temptation Island, dan maak je niet alleen kans op de liefde, maar ook kans op een flinke smak geld. Tenminste, als je Jessie Maya heet. Zij kreeg een bizar bedrag aangeboden om als vrijgezel in het programma te verschijnen.

Temptation Island: Love or Leave

Sinds Temptation Island niet meer gaat om 'het spel der verleiding' maar er een 'love or leave' versie van het programma is gelanceerd, zijn de makers ieder seizoen op zoek naar singles – in plaats van verleiders. Als single doe je aan het programma mee om de liefde te vinden, maar dit is behoorlijk lastig. De mannen of vrouwen waarbij je de liefde zou moeten vinden, zitten al in een relatie. Soms lukt het, maar over het algemeen hebben de singles maar weinig succes.
Wat je er dan wel aan overhoudt om als single mee te doen aan het programma? Een leuke tijd (het is tenslotte een gratis vakantie), een nieuwe vriendengroep én een flink aantal nieuwe Instagram-volgers. Wil je aan de weg timmeren als influencer, dan zou Temptation Island een opstapje in je carrière kunnen zijn.

Jessie Maya in Temptation Island

Het blijkt echter dat de makers van Temptation niet alleen op zoek zijn naar onbekende singles, er wordt ook nog wel eens in het BN'er-vijvertje gevist. Zo bekende Jessie Maya in een interview met Fawry not Sawry dat zij gevraagd is voor het seizoen van Temptation Island, om als single op te treden. De influencer zou hier een flinke smak geld voor krijgen. En met een flinke smak geld, bedoelen we dan écht een fiks bedrag.
"Daar wilden ze mij €50.000 voor betalen", begint ze haar verhaal. Toch besloot Jessie nee te zeggen, aangezien ze hier haar redenen voor had. "Ze wilden heel het verhaaltje maken: ‘eerste transgender-verleidster in Temptation Island'. En daar had ik geen zin in", aldus de influencer.
Enne, daar komt nog bij. Jessie is hartstikke happy in haar relatie met Koen Schetters . De twee delen om de haverklap verliefde kiekjes op Instagram en daar smullen wij stiekem van. Want kunnen we even een momentje nemen voor hoe knap dit koppel is? Awh!