glazen 4

Love is in the air: kandidaten gezocht voor nieuw seizoen Winter Vol Liefde

Fun & Living11 apr , 14:00 doorPleuntje Janssen
Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde was een hit. Terwijl we aan het wachten zijn op de uitzending van het tweede seizoen, zijn de makers al druk op zoek naar nieuwe singles voor het derde seizoen. Dus, waar wacht je nog op?
glazen 4
Bron: Winter Vol Liefde

Winter Vol Liefde

Winter Vol Liefde is een televisieprogramma dat draait om liefde, romantiek, en avontuur in winterse oorden in het buitenland. In het programma volgen we singles die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen, bijvoorbeeld als skileraar of restauranthouder. Ze leiden een heerlijk leven, maar willen dat graag delen met een ander. Winter Vol Liefde geeft ze de kans om die liefde te vinden, en dat levert heerlijke televisie op. Dates, drama en prachtige uitzichten: wij zijn fan. Het programma is te zien op RTL 4 en is ook te bekijken via Videoland.

Kandidaten gezocht

Woon jij in een winterwonderland, maar mis jouw een prins of prinses? Dan is Winter Vol Liefde op zoek naar jou. Stel je voor: romantische dates in het betoverende, besneeuwde landschap, knusse avonden bij het haardvuur, en hartverwarmende gesprekken onder een dekentje.
Winter Vol Liefde biedt voor elk wat wils. En naast de onvergetelijke ervaringen, draait het uiteindelijk allemaal om échte connecties, oprechte verbindingen waar de vonken vanaf spatten. Dit is je moment: Winter Vol Liefde zoekt namelijk nieuwe deelnemers voor het derde seizoen.

Hoe moet je je aanmelden?

Ben je een Nederlandse single die in een land met een winters karakter woont of werkt. Heb jij je dromen nagejaagd en wil je die nu graag met een partner delen? Het belangrijkste is dat je als kandidaat momenteel verblijft in een land met een winters landschap en oprecht op zoek bent naar de liefde van je leven. Check? Meld je vandaag nog aan voor Winter Vol Liefde. Aanmelden kan via Blue Circle Casting . En wie weet, zien we je terug op televisie.