kopen zonder kijken rituals

Kijkers Kopen zonder Kijken onder indruk van gigantische Rituals-collectie

Fun & Living16 mei 2023, 10:09 doorRoos Hooijer
Gisteravond zaten we weer klaar voor een gloednieuwe aflevering van Kopen zonder Kijken. Opnieuw een heerlijke aflevering, met uiteraard een prachtig stulpje als eindresultaat. Er was echter wel iets waar kijkers zich behoorlijk over verbaasden.
kopen zonder kijken rituals

Emanuel en Charissa

De 33-jarige Emanuel en 26-jarige Charissa waren gisteravond het aangewezen duo om een nieuw huis te kopen. Het team van Kopen zonder Kijken stond weer in de startblokken om een woning voor het koppel dat veel thuiswerkt te vinden. Een behoorlijke opgave, aangezien de wensen van het tweetal enorm uiteenlopen.
Ze zoeken samen een eengezinswoning met drie slaapkamers en een tuin voor een budget van €410.000. Volgens Charissa is haar vriend echter een dromer en heeft hij geen realistisch beeld van de opties binnen het budget. "Hij denkt volgens mij dat we een huis van een miljoen gaan kopen, maar dat moeten we wel met een iets kleiner budget gaan doen."

Positieve reacties op Twitter

In Kopen zonder Kijken gaat niet iedere aankoop zonder slag of stoot, zo ook in deze aflevering. Makelaar Alex moest daarom gebruik maken van de concessieklok, een nieuwe toevoeging in het programma. En uiteindelijk weten ze het tóch voor elkaar te krijgen om een prachtig huis te kopen. Eindstand: Charissa en Emanuel zijn door het dolle heen met hun nieuwe huis.
Volgens kijkers op Twitter was het weer een heerlijke aflevering. Niet alleen vliegen de complimenten voor het stel ons om de oren, ook duiken er nogal hilarische foto's van het oude huis van het koppel op. In hun 'oude' stulpje staat namelijk een nogal bijzondere collectie.

Rituals-verslaving

De één spaart postzegels, de ander Pokémon-kaarten, maar Charrisa spaart... Rituals-producten. "Charissa heeft meer van Rituals dan de gemiddelde winkel", klinkt het dan ook op Twitter. Eén ding weten we zeker: het gloednieuwe huis van het koppel zal heerlijk gaan ruiken.