Gisteravond zagen we hoe een jong stel in Kopen zonder Kijken op jacht ging naar een appartement. De zoektocht was (uiteraard) weer moeilijk, maar uiteindelijk wist het team een prachtig huis voor het koppel te vinden. De boel werd compleet afgestyled opgeleverd, maar kijkers spotten toch wat bijzondere dingen op de achtergrond.

kopen zonder kijken verfkunsten

Kopen zonder Kijken

Afgelopen maandagavond was het weer tijd voor een classic aflevering van Kopen zonder Kijken. We zagen een jong stel dat op zoek ging naar een koopwoning, aangezien het huidige appartement véél te klein was. Het budget was €400.000, maar zoals altijd kwamen er een aantal eisen bij kijken. Minimaal twee slaapkamers, een buitenruimte en een ruime leefruimte.

Zoals we gewend zijn ging de zoektocht niet makkelijk, maar werd er uiteindelijk een woning gevonden. En om de boel flink te verbouwen, werd er nog eens €25.000 extra losgepeuterd bij het tweetal. Dit wisten ze op miraculeuze wijze tevoorschijn te toveren. Voor de kijkers extra leuk, want daarmee kon aannemer Bob de hele indeling van het huis omgooien.

Slechte verfkunsten

Het huis werd uiteindelijk voor €50.000 verbouwd. Zo werd de keuken naar de woonkamer gehaald, de douchekast werd verplaatst naar de oorspronkelijke keuken én er werden overal op de muren prachtige rooddtinten geschilderd. En laatstgenoemde viel bij veel kijkers niet echt in de smaak.

De oplettende kijker spotte namelijk dat de verfkunsten in het programma niet optimaal waren. Kijkers delen op Twitter foto’s van de rode verf die totaal niet netjes afgewerkt is. “Dus je dokt 25k extra en je krijgt deze verfafwerking”, schrijft een kijker op Twitter. “Verven zonder kijken”, grapt een ander.

Lees ook: Kijkers van Kopen zonder Kijken in shock na baby-opmerking Roos