fem fem 9

Gaat Lester eindelijk de temptation aan met Marisol?

Fun & Living01 jun 2023, 10:06 doorAngela Badstuber
We zijn bij de een-na-laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Helaas was het niet zo'n spannend seizoen, maar als je dacht dat er niks meer kon gebeuren op het eind, dan heb je het mis. Gaat Lester toch de fout in met Marisol?
fem fem 9
Bron: Temptation Island: Love or Leave | Videoland

Temptation Island: Love or Leave

Helaas is het seizoen van dit jaar niet erg spannend. Er is vrij weinig gebeurd en het lijkt erop dat de relaties van de koppels nog stabiel zijn. In de nieuwste aflevering hebben we de laatste dates gezien. Hoewel iedereen voor een single koos, ging het bij Iris en Mitch toch even anders. Zij hebben namelijk voor elkaar gekozen, heel cute! De dates waren jammer genoeg niet erg spannend. Iedereen hield zich aan de 'regels', maar dat geldt niet voor Ramon en Lester. Ramon sprong namelijk met Lisa in bed en zelfs Lester met Marisol. Zal hij eindelijk zijn temptation aangaan?

Lester en Marisol

Als je dacht dat het op het eind niet meer spannend kon worden, dan heb je het mis. Tijdens de date van Lester en Marisol ging het er erg gezellig aan toe. De twee hadden goede gesprekken en Marisol gaf aan dat ze het liefst urenlang met hem praat. "Ik vind het wel fijn om lang te praten met Lester. Of het nou een uur of vijf uur is, het is altijd wel gezellig. De date mag zeker langer duren, maar dan op een andere locatie."
Zoals we allemaal weten heeft hij strenge regels opgekregen van Miriam. En niet bij elkaar in bed slapen is daar één van. Als de camera's aanstaan zien we Lester nog op de grond liggen, maar zodra de camera's uitgingen, sprong hij toch bij Marisol in bed. "Het duurde drie seconden en toen ben ik in bed gaan liggen", vertelde Lester. Verder vertelde hij dat hij een 'aantal fouten' heeft gemaakt. We hebben helaas geen beelden kunnen zien, maar het klonk wel erg gezellig in de slaapkamer. Zal Lester toch de fout in gaan met Marisol? We zien het in de volgende, en helaas, laatste aflevering!