We zijn bijna aan het eind van Temptation Island: Love or Leave. Gisteren was al weer de tiende aflevering te zien, maar helaas gebeurde er zoals iedere andere aflevering vrij weinig. Kijkers hebben allemaal een duidelijke mening over dit seizoen.

Temptation Island
Bron: Videoland | Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island: Love or Leave

We zijn al bij de tiende aflevering en helaas is er weer niks spannends gebeurd. Er gebeurt vrij weinig in de afleveringen en het lijkt erop dat de relaties van de koppels nog stabiel zijn. In de laatste aflevering hebben we gezien dat Ramon en Lisa op date gingen. De koppels moesten een moeilijke beslissing maken, want ze moesten twee single mannen en twee single vrouwen wegsturen.

Miriam kreeg weer een beeld van Lester te zien op haar fotolijstje. Ze probeerde niet uit te barsten en hield haar erg goed in. Al geloofden de andere meiden, Shanta, Iris en Melanie er niks van. Verder gebeurde er helemaal niks en kijkers van Temptation Island zijn er klaar mee. Ze vinden dit het meeste saaiste seizoen ooit.

‘Saaiste seizoen ooit’

Op social media gaat het los. Kijkers hebben een duidelijke mening over het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Ze vinden dit het meest saaiste seizoen ooit. En daar zijn ze het allemaal mee eens. Zo reageert een kijker: “Als je niet kunt slapen, ga dan Temptation Island kijken. Gegarandeerd dat je dan wel in slaap valt.”

Het is overduidelijk dat mensen niet blij zijn met het seizoen. Er was geen drama en er gebeurde heel weinig. Natuurlijk is het voor de koppels hartstikke goed, want tot nu toe is niemand vreemd gegaan. Enne, dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Maar zelfs de gesprekken en dates waren saai om naar te kijken. Volgende week zijn de dreamdates. We hopen dat de dates voor een beetje drama zal zorgen. Wij zijn benieuwd!