e bikes lidl

Hebben: Lidl verkoopt e-bikes in strak design voor een klein prijsje

Fun & Living16 sep 2023, 12:45 doorNoor Reef
" Lidl : de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs!", dit is een slogan waar je vast weleens van gehoord hebt. Als je aan Lidl denkt, denk je vooral aan de goedkoopste in groenten en fruit. Maar, Lidl is tegenwoordig ook van andere markten thuis: klussen, wonen, slapen, maar ook sport en vrije tijd, zoals bijvoorbeld e- bikes die de kwaliteit hebben van een Cortina maar de prijs van een Spirit.
e bikes lidl
Bron: Lidl

CRIVIT Urban E-Bike

De e-bike van Lidl heet de CRIVIT Urban E-Bike en is een sportieve fiets met een erg minimalistisch design. De prijzen van de fiets variëren tussen de €1299 en €1499. Het verschil zit het hem echter in het model en in de kleur: het duurdere model wordt geleverd met een lage instap in een crème kleur, waarbij de andere fiets een hoge stang heeft en alleen wordt geleverd in een zwarte kleur.
Ondanks het feit dat de fiets van goede kwaliteit moet zijn, wil het oog natuurlijk ook wat. Met dit strakke design, in zwarte en witte kleuren, kan je van je fiets een verlengstuk van je outfit maken.

Het bereik

De fiets heeft een achterwiel-motor waarmee de fiets aangestuurd wordt. De krachtige accu heeft een capaciteit van 360 W, waarmee je meer dan 70 kilometer kan fietsen. Deze bevindt zich in de framebuis en kan gemakkelijk worden verwijderd zodat je zonder enkele problemen de accu op kan laden. Woon je bijvoorbeeld op drie hoog? Dan kan je met gemak de accu uit je fiets halen, zodat je 'm in je eigen huis weer op kunt laden. Strugglen met een verlengsnoer uit je raam, dat is bij deze fiets niet nodig.
Daarnaast is de batterij binnen 3,5 uur volledig opgeladen en wordt de e-bike geleverd met een voorgemonteerd frameslot met een twee sterren ART-certificering. Je krijgt twee jaar garantie op de e-bike en de accu, op het frame krijg je zelfs vijf jaar garantie. Wij zijn inmiddels al helemaal overtuigd, hoe zit het met jou?

De ultieme test

Er zijn al verschillende video's op YouTube verschenen waarbij veel mensen de fietsen uittestten. Qua prijs weten we inmiddels wel dat de fiets enorm betaalbaar is, naast vergelijkbare fietsen als een VanMoof, maar is dat hetzelfde op kwaliteitsvlak? Daar zijn de meningen over verdeeld. De enige oplossing is om hem eens voor jezelf uit te proberen.
Benieuwd wat een expert van deze tweewieler vindt? In onderstaande video worden alle specificaties van deze fiets zorgvuldig uitgelegd. Hoe handig is dat?