donny rowenna love island

Love Island-koppel Donny en Rowenna zijn uit elkaar: 'We maken elkaar niet meer gelukkig'

Fun & Living05 mrt , 15:43 doorMila Slijvic
Het liefdeskoppel Donny en Rowenna van Love Island 2021 delen vandaag verdrietig nieuws op hun Instagram, ondanks hun mooie relatie komen ze met het treurige nieuws dat ze een einde hebben gemaakt aan hun relatie.
donny rowenna love island
Bron: Love Island

Love Island

in Love Island wordt een groep vrijgezelle dames en heren tussen de twintig en dertig jaar oud naar een prachtige, luxueuze villa gestuurd, waar ze 24/7 worden gefilmd. Om in de villa te blijven, moeten de vrijgezelle dames en heren in een koppel blijven. Heb je aan het einde van een koppelperiode geen partner gevonden, dan moet je de villa verlaten en word je naar huis gestuurd.
Rowenna en Donny kennen we natuurlijk als power -koppel. De twee tortelduifjes leerden elkaar kennen in Love Island 2021 , en zijn toen geëindigd als tweede koppel. Pas bij aankomst in Nederland werden zij echt verliefd. Hoe lief is dat?

Mooie tijd gehad

Via een post op Instagram laten Rowenna en Donny aan hun volgers weten: “Lieve allemaal, bij deze wil ik meedelen dat Donny en ik uit elkaar zijn”, schrijft zij. “We maken elkaar niet meer gelukkig. We hebben een hele mooie tijd gehad samen, dus het is heel verdrietig voor ons beiden. Ik hoop dat jullie ons de tijd en ruimte geven om dit een plekje te kunnen geven.”
Donny had op haar bericht gereageerd en vult het aan met: “Helaas speelde het al een langere tijd, we hebben het geprobeerd. Maar het is helaas niet gelukt, we gunnen elkaar het beste!”

Minder foto's

Destijds viel het een volger al op dat de twee minder foto's samen deelden . “We plaatsen zo veel samen. En toen dachten we: als je iedere dag alleen maar foto’s van elkaar plaatst, dan heb je alleen maar een carrière samen. Ik wil ook gewoon mijn eigen pad volgen. Dus het is ook belangrijk om niet alleen maar posts met Donny samen te plaatsen. Nu is het gewoon: af en toe een foto met z’n tweeën, maar mijn account draait gewoon echt wel om mij”, legde Rowenna destijds uit bij Realitea van RTL Boulevard.