Donny en Rowenna vonden elkaar tijdens hun Love Island-avontuur en zijn sindsdien nog altijd samen. Toch deelt het tweetal de laatste tijd een stuk minder foto’s samen. Is er trouble in paradise?

rowenna donny love island
Bron: @donsses @rowenna_vdl

Donny en Rowenna

Dat je in Love Island écht de ware liefde kunt vinden, blijkt wel uit het avontuur van Donny en Rowenna. De twee leerden elkaar in de villa kennen, vlak nadat Donny als bombshell zijn intrede maakte. Er was al heel gauw sprake van een spark en dit bleef aanhouden tot de finale van dit seizoen. Helaas wonnen Donny en Rowenna geen €25.000, maar ging ze wel dolverliefd terug naar Nederland. En we moeten niet vergeten: dat is eigenlijk het belangrijkste doel van het programma.

Eenmaal in Nederland bleef de connectie tussen het tweetal. Ze zochten elkaar veel op en hadden flink wat reisuren voor elkaar over. De relatie tussen de twee bleef zo steady, dat er zelfs aan samenwonen werd gedacht. Onlangs gaf het duo namelijk al aan dat ze druk op zoek zijn naar een plekje om samen te settelen.

Weinig foto’s op social media

Waar we aan het begin van de relatie tussen het tweetal overspoelt werden met romantische kiekjes, lijkt dat in de afgelopen tijd behoorlijk af te nemen. Volgers van het duo maakten zich al ongerust en vroegen zich af: is er trouble in paradise? In de nieuwste aflevering van Realitea wordt deze verandering uitvoerig besproken en is er – thank god – geen sprake van onenigheid tussen de twee.

“We plaatsen zo veel samen. En toen dachten we: als je iedere dag alleen maar foto’s van elkaar plaatst, dan heb je alleen maar een carrière samen”, stelt Rowenna in het interview met Fawry not Sawry.

Allebei een eigen pad

Donny en Rowenna timmeren allebei behoorlijk aan de weg op Instagram, maar willen duidelijk maken dat ieder z’n eigen pad heeft. “Ik wil ook gewoon mijn eigen pad volgen”, stelt Rowenna. “Dus het is ook gewoon belangrijk om niet alleen maar posts met Donny samen te plaatsen. Nu is het gewoon: af en toe een foto met z’n tweeën, maar mijn account draait gewoon echt wel om mij.”

Voor alle volgers en juicekanalen die zich zorgen maken over de relatie tussen de twee, hebben Donny en Rowenna dan ook een duidelijke boodschap: ze zijn nog hartstikke gelukkig met elkaar. Relatieproblemen? Daar is dus geen sprake van. “We zien elkaar elke dag, dus”, stelt Donny dan ook. Dat is duidelijk!