love island nycole jonna

Love Island Nycole vertelt: heeft ze nog steeds contact met Jonna?

Fun & Living22 sep 2023, 10:58 doorRoos Hooijer
Jonna en Nycole leken tijdens Love Island een match made in heaven, maar niets bleek minder waar. Een paar dagen na de finale zette het duo al een punt achter hun relatie. Maar is er eigenlijk nog contact tussen de twee?
love island nycole jonna
Bron: @loveisland

Plotseling uit elkaar

Het kwam voor de kijkers thuis als donderslag aan heldere hemel: de plotselinge breuk tussen Jonna en Nycole. Het duo leek in het programma tot over hun over verliefd, maar zette in Nederland en België bijna à la minute een punt achter hun relatie. Het zou volgens Nycole hebben gelegen aan de beelden die ze van Jonna te zien kreeg. Hij heeft tijdens het programma flink wat uitspraken gedaan, waar Nycole op dat moment niets van wist.
Eenmaal terug in Nederland schoten de uitspraken van de Vlaamse basketballer bij Nycole in het verkeerde keelgat. Ze was er zelfs zo erg van geschrokken, dat ze de relatie met hem verbrak.

Hebben Jonna en Nycole nog contact?

Inmiddels zijn de twee dus niet meer samen, maar is er dan ook sprake van een ruzie? In gesprek met Parra Play doet Nycole hier een boekje over open. "We spreken elkaar wel nog steeds", begint Nycole. "Soms...", vult ze aan. Het lijkt er dus op dat de twee geen ruzie hebben, maar elkaar nog op de hoogte houden van hun leven.
"Dingen zijn gewoon heel anders dan in de villa op dit moment", legt Nycole uit.

Reden van de breuk

Ondanks dat de twee elkaar nog spreken, is het duidelijk dat Jonna en Nycole echt uit elkaar zijn. "Ik ben nog steeds een beetje hurt voor wat er is gebeurd. Daarom kan ik geen affectie meer aan hem tonen. Het is gewoon anders omdat er heel veel is gebeurd."
Al eerder liet Nycole weten dat ze met eigen oren de uitspraken van Jonna heeft gehoord, waar ze zich achteraf niet fijn bij voelt. "Ik wil eerlijk zijn tegenover mezelf en Jonna en niemand aan het lijntje houden. Ik wil niet ‘voor de show’ bij hem blijven, want daar voel ik me niet goed bij." Als het aan Jonna lag, dan had hij de relatie met Nycole liever wél voorgezet. Hij liet namelijk in een reactie op Juice Channel weten: "Ik ben zeer gekwetst en in shock van haar beslissing. Het is zeer pijnlijk dat dit gebeurd nadat ik verliefd ben geworden op haar. Maar wat kan ik zeggen?"