mafs deelnemers voor het programma

Huh: eerste getrouwde stel in MAFS kende elkaar al voor het programma

Fun & Living20 sep 2023, 11:32 doorRoos Hooijer
Gisteravond was het zover: we konden vanaf onze bank genieten van de eerste twee afleveringen van Married at First Sight . De eerste twee koppels gaven elkaar het jawoord, maar blijkbaar werd het 'blind trouwen' dit jaar iets minder letterlijk genomen.
mafs deelnemers voor het programma
Bron: Married at First Sight: Match or Mistake

Married at First Sight: Match or Mistake

Liefhebbers van een portie liefdesdrama, opgelet! In het programma Married at First Sight: Match or Mistake geven zes koppels elkaar het jawoord, zonder dat zij elkaar van tevoren ontmoet hebben. Het concept is vrij simpel, twee volslagen vreemden worden aan elkaar gekoppeld door een team van experts. Ze ontmoeten elkaar pas op de trouwdag en moeten dan meteen het huwelijksbootje instappen. Je moet haar maar aandurven.
Bij alleen een ceremonie blijft het echter niet. Gedurende meerdere weken worden deze kersverse stellen gevolgd terwijl ze de liefde aan het onderzoeken zijn. Van romantische dates tot heftige discussies: alles wordt op de voet gevolgd. Nog leuker: in de 'match or mistake' versie van het programma zien we ook hoe de stellen als groep met elkaar omgaan. Ook mag de groep oordelen geven over de huwelijken van hun medekandidaten – en dat is héél erg juicy.

Al eerder ontmoet

Zoals we hierboven beschreven: de koppels ontmoeten elkaar pas bij het altaar. Althans, dat is de bedoeling. In het gloednieuwe seizoen kregen we namelijk te zien dat deelnemers Ginger en Olivier helemaal geen onbekenden voor elkaar waren. De twee hadden elkaar namelijk al eens eerder ontmoet tijdens het uitgaan.
Volgens het koppel is er nooit sprake geweest van een romance, maar hebben ze elkaar in die periode wel meerdere keren gesproken. Ze kenden elkaar via gemeenschappelijke vrienden, waar het tweetal vooral in hun party era veel mee optrokken.

Ginger en Olivier

Ginger en Olivier kenden elkaar dus al voor het programma, maar in die periode sprong de vonk niet over. Of de twee dan nu wel de liefde bij elkaar gaan vinden? Daar zijn we uiteraard nog niet over uit. We kunnen alleen wel stellen dat de twee een goede start hebben gehad. Zo werd er al gezoend en spreken de twee dezelfde love language. Ginger en Olivier zoeken allebei graag fysiek contact op – iets wat volgens één van de psychologen in het programma positief kan uitpakken.