married at first sight

Kijktip: splinternieuw seizoen Married at First Sight staat nú op Videoland

Fun & Living19 sep 2023, 11:58 doorIsabelle Bijman
Het moment waar fans naar hebben uitgekeken, is eindelijk aangebroken. Married At First Sight: Match or Mistake is vanaf vandaag weer te zien op Videoland. Enne, het belooft nog spannender te worden dan ooit tevoren. Als je genoten hebt van het eerste seizoen, kun je dus vandaag al lekker gaan zitten voor het tweede seizoen. Wij vertellen je alles wat je moet weten!
married at first sight

Married At First Sight: Match or Mistake

Had je al plannen vandaag? Cancel die dan snel! Dit is namelijk dé dag waarop het nieuwe seizoen begint. Enne, we hebben nog meer goed nieuws. Het seizoen zal namelijk niet bestaan uit slechts wekelijkse afleveringen. Je kan jezelf namelijk elke dinsdag en woensdag trakteren op de nieuwe (liefdes) verhalen op Videoland.
Dit seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake biedt een intrigerende twist aan het populaire concept. Net als in het originele Married at First Sight , stappen singles in het huwelijksbootje met een volstrekt onbekende partner. Maar in het programma draait ook alles om de dynamiek binnen de groep. De koppels leven intens met de andere deelnemers en moeten elke week beslissen of ze doorgaan met het gewaagde experiment tijdens speciale stay or leave-ceremonies. Wij hebben alvast alle deelnemers voor je op een rij gezet.

Echte experts

Carlo Boszhard zal jammer genoeg het programma niet presenteren. Wel staan vertrouwde experts klaar om de koppels door hun huwelijksavontuur te begeleiden. Gedragsbioloog Patrick, seksuoloog Steven en relatiecoach Marianne zijn er vanaf het begin bij. Zij zullen de deelnemers ondersteunen en adviseren. Dus, wat wil je nog meer?

Married at First Sight

Als je toch echt fan bent van het reguliere Married at First Sight -seizoen, met Carlo Boszhard als presentator op televisie, moet je nog even geduld hebben tot het nieuwe jaar. Er staan dan ook grootse dingen te gebeuren. Volgens MAFS-expert en seksuoloog Eveline Stallaart worden er opwindende veranderingen voorbereid. Het belooft weer een verrassend seizoen te worden, met nieuwe wendingen die de kijkers nog meer zullen betrekken bij het avontuur en de diepte van de deelnemers.
Met het geweldige nieuws dat het tweede seizoen van Match or Mistake vanaf vandaag te zien is en de belofte van opwindende wendingen in het reguliere seizoen, kan deze dag niet meer stuk. We kunnen ons opmaken voor een nieuw seizoen vol romantiek, uitdagingen en onverwachte ontwikkelingen. Dus, schrap je plannen, plof op de bank en geniet van een seizoen vol liefde, drama en een hoop emotie.