michella kox louisa janssen

Michella Kox en Louisa Janssen krijgen samen een Videoland-serie

Fun & Living13 apr 2023, 11:00 doorAnne Dijkstra
Nadat we Michella Kox en Louisa Janssen in het iconische programma Echte Meisjes in de Jungle hebben kunnen zien, krijgen de twee nu samen een Videoland-serie. Veel fans vroegen hier al heel erg lang om en nu gebeurt het dus echt! Wij vertellen je precies wat we kunnen gaan verwachten van de nieuwe serie.
michella kox louisa janssen
Bron: Videoland

Echte Meisjes in de Jungle

Iedereen die Echte Meisjes in de Jungle gezien heeft, weet precies wie Michella Kox en Louisa Janssen zijn. Louisa moest al vrij vroeg de jungle verlaten, maar ondanks dat heeft ze absoluut wel een indruk achter gelaten. Michella was een stuk langer te zien in het programma, maar wilde eigenlijk wel elke aflevering naar huis toe. Er zijn mensen die ze echt ab-so-luut niet kunnen uit staan en er zijn mensen die de meiden echt geweldig vinden. Maar wat je ook van ze vindt, dat ze super entertraining waren kan je niet om heen.

Eigen Videoland-serie

Zelf vonden ze dat ook, Michella en Louisa vertelde in een interview met RTL Boulevard dat ze het logisch vinden dat ze nu hun eigen Videoland-serie krijgen. "We waren in de jungle heel close. Bij de reünie was het wel echt dat we twee heksen waren. En mensen zeiden op social media: deze moeten wel echt de nieuwe Geer en Goor worden", vertelde Louisa. Michella is het daar natuurlijk helemaal mee eens: "Mensen riepen gewoon echt: geef die twee een programma. (...) En ze hebben het gekregen."

Michella & Louisa Werken Mee

In de nieuwe Videoland-serie gaan we de twee vriendinnen elke aflevering iets heel erg bijzonders zien doen. Michella en Louisa gaan namelijk werken! "Jullie gaan zien hoe wij twee aan de bak gaan en mensen te hulp schieten. En hoe we een bedrijf de grond in boren of omhoog helpen."
Voor de serie hebben ze alleen nog wel bedrijven nodig waar ze bij kunnen werken, daarom deden de meiden via het account van Videoland een oproepje op TikTok. In de caption schreven ze: "Waar moeten Michella & Louisa de handen uit de pantermouwen steken? Kom maar door met die tips!" We weten niet wat jullie er van vinden, maar wij kunnen écht niet wachten totdat we deze serie kunnen kijken op Videoland!