mikky kiemeney

Mikky Kiemeney deelt zomerse foto met baby belly

Fun & Living12 jul 2023, 9:57 doorRoos Hooijer
Een dikke week geleden maakten Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney wereldkundig dat zij een kindje verwachten. Sinds deze aankondiging liet Mikky weinig van zich horen op Instagram, tot er een prachtig kiekje op haar feed verscheen.
mikky kiemeney
@mikkykiemeney

Baby op komst

Zon, zee, strand en... een babybelly. Dat is wat we zagen op de zwangerschapsaankondiging van Frenkie en Mikky . Het koppel deelde met een té schattige video dat er een kleintje op komst is. Dit zorgde uiteraard voor tig felicitaties en lieve berichtjes. Wat we begrijpen, want het is het koppel enorm gegund.
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn al vanaf elkaars jeugd dolverliefd op elkaar. De twee lovebirds zijn al vanaf 2014 onafscheidelijk en hebben dus al een flinke tijd een relatie. Afgelopen zomer ging Frenkie zelf op zijn knieën. Ook hun verloving deelden ze natuurlijk weer met prachtige Insta-kiekjes. Mikky werd niet op zomaar een plek ten huwelijk gevraagd. Midden in een prachtige woestijn, tijdens golden hour, ging Frenky op één knie voor haar.

Baby belly

Op dit moment is Mikky in blijde verwachting en wil ze dit maar al te graag met de buitenwereld delen. Op de Instagram-feed van Mikky dook daarom een foto van haar groeiende babybuikje op. "Enjoying our summer", schrijft Mikky bij een foto van zichzelf op een strand.
De beauty is gehuld in een doorschijnend pak, waarbij je een babybuikje door de stof ziet pronken. In de reacties stromen de lieve berichtjes van volgers binnen. "Pregnancy suits you so well", "Zooooo mooi" en "Dat babybuikje staat zo goed bij je, Mikky."
Wanneer Mikky precies uitgerekend is, weten we niet. We wensen Mikky in ieder geval een hele fijne zwangerschap toe.