ikea bed

Mensen scoren massaal dit mini-bedje van IKEA voor een grappige reden

Fun & Living16 sep 2023, 15:15 doorRomy Nouwen
IKEA is natuurlijk the place to be als het gaat over de inrichting van je huis en het kopen van meubels. En het fijne aan die DIY-meubels van IKEA is dat je er eigenlijk ontzettend veel kanten mee op kunt. Je kunt ze gebruiken voor de doeleinden die IKEA heeft bedacht óf je verzint zelf wat creatiefs. Veel katteneigenaren kopen nu massaal een mini-bedje van IKEA, maar zeker niet voor in de poppenkast.
ikea bed

DIY-projecten met IKEA-meubels

De IKEA-meubels worden tegenwoordig voor allerlei DIY-projecten gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een zelfgemaakte wijnbar of een eigen ontworpen bijzettafeltje . Wij vinden het stiekem mega leuk om al deze kleine projectjes te zien, want het geeft ons veel inspiratie voor in ons eigen huis. Overigens hoef je ook echt niet altijd handig te zijn om deze projecten te kunnen uitvoeren. Hou dat in je achterhoofd!

Mini-bedje van IKEA

Eén van die creatieve ideeën die eigenlijk nauwelijks moeite kost is het project met dit mini-bedje. Voornamelijk de mensen met kleine huisdieren hebben wat aan dit projectje. Het blijkt namelijk dat katteneigenaren massaal dit speciale bedje, eigenlijk bedoeld als kinderspeelgoed voor poppen, kopen voor hun kat. Ja, je leest het goed. Dit bedje kun je ook gebruiken om jouw kat in te laten chillen!
Aan de vele foto's te zien, is dit idee dat je maar ongeveer twee tientjes kost echt een winner. Katten lijken dit bedje namelijk een hele fijne plek te vinden, omdat ze zich hier perfect op kunnen uitstrekken. Ze hebben alle ruimte om even goed tot rust te komen. Overigens zien we in de comments dat niet alleen katten dit een heerlijke plek vinden om even te liggen. Ook bij bijvoorbeeld konijnen werkt het mega goed. Je scoort dit mini-bedje, genaamd Duktig , van IKEA al voor €17,99. Kleed het een beetje aan met een zacht dekentje en je maakt je kat – of ander klein huisdier – eeuwig gelukkig.