monica geuze de bachelorete

We weten het bijna zeker: Monica Geuze is de nieuwe Bachelorette

Fun & Living20 okt 2023, 10:25 doorRoos Hooijer
Monica Geuze die de nieuwe Bachelorette zou worden: we hadden het never verwacht, maar het lijkt echt te gaan gebeuren. Via Instagram maakt ze vandaag bekend dat de zoektocht naar ware liefde binnenkort van start gaat.
monica geuze de bachelorete
Bron: @monicageuze

Monica Geuze als Bachelorette

Het populaire datingprogramma De Bachelorette keert terug op televisie met een nieuwe hoofdrolspeelster, niemand minder dan ondernemer, podcasthost en influencer Monica Geuze . Nadat voormalig model Sylvia Geersen en presentatrice Gaby Blaaser het programma eerder als Bachelorette mochten meemaken, is het nu aan Monica om haar zoektocht naar de ware liefde te starten.
Videoland maakte vandaag samen met Monica dit heerlijke nieuws bekend. Gehuld in een prachtige jurk mét een rode roos in haar hand, is het Bachelorette-plaatje nu al compleet. Maar één ding blijft onduidelijk, aangezien Videoland schrijft dat er vanmiddag "meer bekend wordt gemaakt", wat zal dit dan zijn?

Wie gaat het presenteren?

Eerder presenteerde Monica het programma De Bachelorette zelf en hielp ze Sylvia Geersen tijdens de zoektocht naar ware liefde. Als Monica zelf op zoek gaat naar een man, kan ze de presentatieklus niet op zich nemen. Dus, wie gaat dit dan doen?
Wij denken uiteraard meteen aan haar grote vriend (en co-host in de podcast) Kaj Gorgels. In de afleveringen van Geuze & Gorgels werd er al eerder door het tweetal gepraat over een mogelijke deelname van Monica. Als het aan Kaj lag, dan had Monica al veel eerder aan het programma meegedaan, maar de influencer hield zelf de boot af. Toch is Monica nu toch overstag gegaan en lijkt het ons het ideale moment om Monica en Kaj samen in een programma te zien. Met hun onmiskenbare chemie en humor zouden ze dit avontuur samen tot een groot succes kunnen maken. Even serieus, hoe leuk zou dit zijn?

Liefdesleven van Monica Geuze

Sinds het einde van haar relatie met Robert heeft Monica zich volledig gericht op haar carrière en haar mom life. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet openstaat voor een nieuwe liefde in haar leven. Als Bachelorette zal ze verschillende vrijgezelle mannen ontmoeten, in de hoop die ene speciale persoon te vinden.
Nu denk je misschien, waarom zou Monica haar liefdesleven openbaar maken op televisie? De beauty liet eerder al weten dat ze dit stukje liever privé houdt. Maar laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet een beetje hulp bij het vinden van de ware liefde? En zoals we hebben gezien in het vorige seizoen: het vinden van de juiste persoon is bij dit programma hartstikke mogelijk.
Wanneer we dit nieuwe seizoen kunnen verwachten en welke mannen er mee gaan doen? Daar is helaas nog niets over bekend.