love at first sight netflix

Gloednieuwe romantische Netflix-film krijgt alleen maar positieve reacties

Fun & Living19 sep 2023, 17:45 doorRoos Hooijer
Voor wie hield van To all the boys I’ve loved before is er goed nieuws: Netflix komt drie maanden te vroeg met een nieuwe romantische dramafilm. In Love at First Sight komen we er eindelijk achter of liefde op het eerste gezicht écht bestaat.
love at first sight netflix
Bron: Love at First Sight

Nieuwe Netflix-film Love at First Sight

De romantische dramafilm Love at First Sight is sinds afgelopen weekend te zien op Netflix. Hadley en Oliver ontmoeten elkaar door een speling van het lot op de luchthaven van New York. Ze leren elkaar in het vliegtuig in korte tijd beter kennen. De twee verliezen elkaar bij aankomst in Londen uit het oog. De kans dat ze elkaar ooit zullen terugzien is erg klein, maar misschien helpt Cupido wel een handje.
De film is een mix van romantiek, spanning en humor. Liefde op het eerste gezicht: bestaat het echt of is het het lot? Dat is waar Hadley en Oliver gaandeweg achter komen. De twee komen er in het vliegtuig achter dat liefde op het eerste gezicht wel degelijk bestaat en ze weten niet hoe hiermee om te gaan.
Daarnaast strugglen beide hoofdpersonen met hun eigen problemen. Hadley kan niet uitstaan dat haar gescheiden vader gaat trouwen met zijn nieuwe liefde en Olivier probeert grip te houden op de moeilijke momenten in zijn leven. Moet je dan wel op zoek gaan naar een man die je net acht uur kent en moet je jezelf wel openstellen voor een vrouw die je een halve dag geleden hebt ontmoet?

Positieve reacties

Ondanks dat de film pas drie dagen te zien is, liegen de recensies er niet om. Op IMDB stromen de positieve reacties binnen: “Ik had niet verwacht dat de film zo goed zou zijn. Ik dacht dat het weer een cheesy romcom zou zijn, maar dat was het zeker niet. Het plot is tegelijkertijd voorspelbaar en onverwacht. Er is iets aan deze film dat hem echt hartverwarmend en schattig maakt.”
“Geweldige film op Netflix… je gaat huilen! Ik ben verrast door hoe goed deze film was. Ik dacht dat het een cheesy verhaal zou zijn, maar het was een goed verhaal met emotionele momenten. Haley Lu was erg goed in de film en had een geweldige chemie met de mannelijke hoofdrol, waardoor het voor mij een zeer geloofwaardig verhaal werd. Houd tijdens het kijken de zakdoekjes bij de hand!”, schrijft een andere kijker. Kortom: de reacties zijn laaiend enthousiast. Wij weten wat we de eerstkomende herfstdagen gaan doen.