dont listen

Deze Netflix horrorfilm is zo eng dat wij hem niet af durven te kijken

Fun & Living21 mrt 2023, 16:16 doorAnne Dijkstra
Wij hebben een kijktip voor alle fans van horrorfilms. De Netflix film 'Voces', ook wel bekend als 'Don't Listen', is volgens veel kijkers écht doodeng. Zelfs zo eng dat wij hem niet eens af durven te kijken! Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze verschrikkelijk enge horrorfilm.
dont listen
Bron: Netflix

Voces

Voces is een Spaanse horrorfilm die inmiddels al een paar jaar op Netflix staat. Maar dat het geen nieuwe film meer is, maakt het absoluut niet minder goed. De film heeft in het Engels de titel 'Don't Listen' en zit echt vol met jumpscares .
In de film begint met de negenjarige Eric die samen met zijn ouders net naar een oud huis verhuisd is. Wat ze alleen niet wisten is dat dit huis bekend staat als "het huis van de stemmen." Eric merkt dit als eerste op en dat loopt alles behalve goed af. De trailer van de film is hieronder te zien.

Meningen op Twitter

Op internet wordt Voces vergeleken met de horrorfilm The Conjuring. Deze vonden wij ook al doodeng, dus dat verklaard op zich ook wel waarom we Voces zo eng vonden. Misschien kunnen wij wel helemaal niet tegen horrorfilms, daar moeten jullie zelf maar over oordelen. Op Twitter zijn veel mensen het in ieder geval wel met ons eens.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Horrorfilm

Kan jij voor jou niet eng genoeg en vind je Voces eigenlijk ook wel meevallen? Dan is de film 'Terrifier 2' misschien wel iets waar jij doodsbang van wordt. Deze horrorfilm liet mensen namelijk zelfs flauwvallen en braken. Absoluut niks voor ons, dus echt respect als je dit aandurft.