faithfully yours 2

Deze nieuwe Nederlandse thriller staat vanaf vandaag op Netflix

Fun & Living17 mei 2023, 11:33 doorAnne Dijkstra
Kan een film voor jou niet spannend genoeg zijn en duik jij niet zo snel onder een dekentje als het te eng wordt? Dan ga jij absoluut blij worden van deze nieuwe release. Vanaf vandaag kan je namelijk de Nederlandse thriller Faithfully Yours op Netflix kijken. Enne, geloof ons maar als we zeggen dat deze thriller echt weer eentje voor op je lijst is.
faithfully yours 2
Bron: Faithfully Yours | Dutch Filmworks

Faithfully Yours

Het kan zijn dat je al eerder Faithfully Yours hebt langs zien komen, of zelfs al gezien hebt. De film draaide namelijk vorig jaar in de bioscoop, maar is vanaf vandaag dus ook lekker vanaf je bank thuis te bekijken op Netflix. In de film volg je de twee vriendinnen Bodil en Isabel, gespeeld door Bracha van Doesburgh en Elise Schaap. Ze zijn beide niet altijd helemaal trouw aan hun eigen man en hebben het regelmatig een gezellig weekendje met iemand anders. Maar omdat ze elkaar helpen, komt niemand daar achter.
Tenminste, dat was het plan, maar dat kan natuurlijk niet voor altijd goed gaan. Want wanneer de meiden besluiten om een 'gezellig' weekendje aan de Belgische kust te hebben, raakt Isabel opeens vermist. Bodil raakt daardoor nog verder verstrikt in leugens, want zij zou dit weekend toch bij Isabel zijn? Ze doet er alles aan om de waarheid verborgen te houden. Maar hoe lang ze dat vol gaat houden, is nog maar net de vraag.

Nederlandse films op Netflix

Nederlandse films hebben een beetje het imago dat het altijd slechte films zijn. Maar geloof ons maar dat dit echt niet altijd het geval is. Bij Faithfully Yours niet, maar ook zeker niet bij andere Nederlandse films op Netflix. Zo is de film Stromboli , waar de actrice Elise Schaap ook in speelt, echt een pareltje die je niet mag missen.