love island winnaars

Finalekoppel Love Island zet punt achter relatie na terugzien van afleveringen

Fun & Living18 sep 2023, 16:05 doorRoos Hooijer
Afgelopen weekend hebben we met z'n allen kunnen genieten van de Love Island-finale. Je zou denken dat er sprake was van ware liefde tussen de stellen, maar toch lijkt dit niet het geval. Eén van de koppels heeft namelijk nu al een punt achter hun relatie gezet.
love island winnaars
Bron: @loveisland

Finale Love Island

Afgelopen weekend was het tijd voor de spannende finale-aflevering van het Love Island-seizoen . Uiteindelijk hadden de kijkers keuze tussen Kimmy en Kengi, Nycole en Jonna en Garbi en Junar. In de finale-aflevering werd het duidelijk dat de koppels een behoorlijke rit achter de rug hebben. Zo zijn Kimmy en Kengi al vanaf het eerste moment in Love Island samen, terwijl Garbi en Junar pas sinds Casa Amor een koppel zijn.
Uiteindelijk was het aan de kijkers thuis om het winnende koppel te kiezen. En die keuze ging uit naar… Kimmy en Kengi .

Jonna en Nycole

Het koppel dat op de derde plaats eindigde, waren Jonna en Nycole. Het tweetal heeft een behoorlijk avontuur beleefd in de villa. Zo ontmoette Jonna tijdens zijn verblijf in Casa Amor een dame waar hij zelfs mee heeft gezoend. Kijkers konden vanaf de bank het liefdesverhaal aanschouwen en deelden meerdere keren dat Jonna een 'wandelende red flag' zou zijn. Nycole zou volgens de liefhebbers van het programma beter verdienen.
Nu het programma afgelopen is, hebben de deelnemers eindelijk de kans gekregen om de afleveringen terug te kijken. En waar dit normaal gesproken zorgt voor nóg meer romantische gevoelens tussen de koppels, werkte dit bij Jonna en Nycole averechts. Sterker nog, de twee hebben zelfs een punt achter hun relatie gezet.

Uit elkaar

Via Instagram deelde Nycole vandaag een vervelend bericht met haar volgers. "Na een heel mooi avontuur te hebben gehad met Jonna, besluiten wij hier toch een punt achter te zetten", begint ze haar verhaal. "Ik had het ook anders zien lopen dan dit. Je leeft daar heel erg in een bubbel en dan merk je dat dingen in de realiteit toch anders zijn."
Vervolgens begint Nycole over de beelden die ze na de opnames heeft bekeken. "Ik heb nu met mijn eigen oren de uitspraken gehoord en ik voel me daar niet fijn bij", stelt ze. "Ik wil eerlijk zijn tegenover mezelf en Jonna en niemand aan het lijntje houden. Ik wil niet 'voor de show' bij hem blijven, want daar voel ik me niet goed bij."
nycole jonna uit elkaar
Bron: @nycolediass
Of er sprake is van heisa tussen de twee? Daar lijkt het niet op. Nycole sluit haar bericht namelijk met een lieve boodschap af. "Jonna zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben."