Meedoen aan Love Island zorgt er niet alleen voor dat je de liefde vindt, je kan ook met een flinke bak geld naar huis gaan. Inmiddels zijn de winnaars van het afgelopen seizoen bekend gemaakt, maar wat gaan zij met het bedrag van €25.000 doen?

love island winnaars prijzengeld
Bron: @loveisland

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale-aflevering!

Love Island Nederland en België

Love Island is een reality-datingprogramma dat draait om een groep ultraknappe singles die samenkomen op een prachtig eiland. Het doel? Liefde vinden en die dikke vette prijzenpot winnen – natuurlijk. Elke dag krijgen de Islanders de kans om elkaar beter te leren kennen tijdens verschillende uitdagingen en activiteiten. De extra bijkomstigheid: ze moeten niet alleen indruk maken op hun mede-Islanders, maar ook de kijkers thuis.

De afleveringen zitten niet alleen vol met zoetsappige koppeltjes, maar ook flink wat drama en lastige keuzes. Vooral Casa Amor, het moment in Love Island waarin de mannen en de vrouwen van elkaar gescheiden worden, zorgt altijd voor flink wat heisa.

Finale-aflevering

Afgelopen weekend was het tijd voor de spannende finale-aflevering van nieuwste seizoen. Uiteindelijk hadden de kijkers keuze tussen Kimmy en Kengi, Nycole en Jonna en Garbi en Junar. In de finale-aflevering werd het duidelijk dat de koppels een behoorlijke rit achter de rug hebben. Zo zijn Kimmy en Kengi al vanaf het eerste moment in Love Island samen, terwijl Garbi en Junar pas sinds Casa Amor een koppel zijn.

Uiteindelijk was het aan de kijkers thuis om het winnende koppel te kiezen. En die keuze ging uit naar… Kimmy en Kengi!

Kimmy en Kengi

Kimmy en Kengi gaan het programma verlaten als lucky winners en zijn – zoals je op de beelden ziet – door het dolle heen. Maar wat willen de twee met het prijzengeld gaan doen? “We hebben sowieso een reisje naar Mexico op de planning”, stelt Kengi in de finale-aflevering. Maarre, dat is niet alles. Aangezien het tweetal allebei groot fan is van dieren, willen ze hier een steentje aan bijdragen.

“We willen diertjes gaan helpen”, stelt Kimmy in het liefdesprogramma. Waarna presentatrice Holly voorstelt om deze twee dingen misschien te combineren met elkaar. “Misschien kunnen jullie diertjes helpen tijdens jullie tripje naar Mexico?”, aldus de presentatrice.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Wij vinden het in ieder geval héél cute dat de winnaars het bedrag aan een goed doel willen besteden, iets waar kijkers het mee eens zijn. “Voor de diertjes! Zalig om te horen, eindelijk een koppel die het niet per se voor het geld voor zichzelf doen! Toppers❤️” en “Wat een toppers, voor de diertjes”, klinkt het in de comments.