mario kart

Koppel speelt al 18 jaar Mario Kart om te beslissen: wie moet er afwassen?

Fun & Living26 jan , 15:30 doorRomy Nouwen
Wanneer je geen vaatwasser hebt, is het contant weer discussiëren over dezelfde vraag: wie pakt de afwasborstel en wie pakt de theedoek? Of misschien zelfs wel: wie doet beide en wie doet niks? Dit koppel heeft een andere methode bedacht om hieruit te komen. Zij spelen al 18 jaar iedere avond een potje Mario Kart om te beslissen wat de uitkomst wordt. Als dat geen leuke manier is, weten wij het ook niet meer!
mario kart
Bron: Pinterest

Afwassen óf afdrogen?

Ons minst favoriete gedeelte van eten is eigenlijk altijd de afwas doen. Geen wonder dat we dit altijd het liefst doorschuiven naar iemand anders. Voornamelijk wanneer je geen vaatwasser hebt, is het doen van de afwas een grote klus. Eerst alles goed afspoelen, daarna in een sopje en vervolgens ook nog eens alles afdrogen en opruimen. Voor op de camping prima, maar iedere dag thuis? Liever niet.

Mario Kart om te beslissen

Als je samenwoont met je partner kun je gelukkig wel de taken verdelen in het huishouden. Maar hoe bepalen jullie wie de vervelende klusjes doet? Waarschijnlijk eerlijk om en om óf met een spelletje als steen, papier, schaar . Dit koppel uit Engeland houdt er andere methodes op na en stiekem vinden wij dit misschien nog wel veel leuker.
Het koppel speelt namelijk al ruim 20 jaar een potje Mario Kart om erachter te komen wie van de twee de vervelende huishoudelijke klusjes gaat doen. Hoewel ze eerder het spel cadeau gaven aan hun zoon, spelen ze er nu eigenlijk zelf vaker mee. En niet om gewoon hun tijd vol te maken, maar om te beslissen wie gaat afwassen, dweilen of stofzuigen. Inmiddels heeft het koppel hun Mario Kart-games gedeeld en weet de wereld ook van deze bijzondere methode. En dat zorgt natuurlijk voor een hoop leuke reacties, want wie wil dit nu niet?