Het begon met onze Nintendo DS. Urenlang konden we ons ermee vermaken. Banaantjes schieten, muntjes pakken, iedereen inhalen om vervolgens als eerste te eindigen. Wat later werd dit geüpgrade naar de Wii, waardoor het al bijna leek dat we zelf op de baan zaten. Maar het blijft natuurlijk het allerleukst om het echt zelf te ervaren. En dit kan!

mario-kart-in-het-echt-femfem

Real life Mario Kart

Je moet wel eventjes het vliegtuig pakken naar Missouri in Amerika, maar dan heb je ook wat! Herbeleef je jeugd, maar dan in real life. In het Track Family Fun Parks is namelijk een kartbaan te vinden die verdacht veel op die van Mario Kart lijkt. Officieel is het geen idee van Nintendo zelf, maar wanneer je ziet hoe het eruit ziet lijkt het er toch erg veel op!

Mario-kart-femfem

Kart paradijs

Met 14 verschillende kartbanen zit er voor iedere leeftijd wat bij. Ga je voor de Heavy Metal race over een betonnen baan, voor de Wild Woody wat een ware houten achtbaan lijkt te zijn of voor The Lumberjack? Sensatie en jeugdsentiment gegarandeerd! Je kunt kiezen om je kart voor jezelf te houden of te delen met iemand. Ga je voor Toad, Daisy, Yoshi of Mario Kart himself?

Na het zien van deze video wil je hier zeker heen. Ben je het karten op een gegeven moment beu (wat we ons niet kunnen voorstellen), maar ook dan is er nog genoeg te doen en te zien in het park!

Houd je van senstatie? Dan is deze ondergrondse trampoline ook wat voor jou!